Radar Partycenter - Decoratiuni evenimente, baloane

Cum cumpar

 

Pentru a comanda produse afisate in magazinul nostru virtual este necesara parcurgerea urmatorilor pasi:

  • autentificarea clientului prin crearea unui cont de utilizator. Crearea unui cont de utilizator se face prin accesarea optiunii “Cont nou”. Pentru inregistrarea in baza noastra de date va rugam sa completati toate campurile formularului de inscriere. Datele prezentate in acest formular sunt folosite la facturarea si livrarea produselor, precum si pentru informarea clientilor despre noutati, promotii etc. Contul de utilizator se creeaza numai la prima accesare a magazinului. Pentru comezi viitoare este necesara doar autentificarea prin completarea datelor de identificare ale utilizatorului (e-mail, parola).

  • navigarea si selectarea produselor. Navigarea pe site-ul nostru este posibila prin folosirea meniului din partea stanga, prin folosirea filtrelor din partea dreapta (evenimente, colectii) sau cu ajutorul motorului de cautare afisat in partea dreapta. Selectarea si adaugarea produselor in cos este posibila prin accesarea butonului “Cumpara”. Recomandam ca inainte de selectarea unui produs sa vizualizati sectiunea “detalii”ale produsului respectiv. Accesarea butonului “Cumpara” trimite produsul selectat in cosul de cumparaturi. Pentru a continua navigarea accesati butonul “continua cumparaturile”. In orice etapa a comenzii, inainte de finalizare, este posibila modificarea cantitatilor sau stergerea unor produse din cosul de cumparaturi. Pentru ca aceste modificari sa fie validate accesati butonul “Actualizeaza”

  • finalizarea comenzii. Este ultimul pas pentru a considera comanda valida. Inainte de accesarea butonului “Finalizeaza comanda” aveti posibilitatea vizualizarii facturii proforme. La finalizarea comenzii trebuie sa completati modalitatea de plata si adresa de livrare.Comenzile de peste 500lei se livreaza gratuit in Bucuresti de luni pana vineri intre orele 9.00-18.00, in termen de 2-4 zile lucratoare de la confirmarea platii.

  • Pentru situatiile in care folosirea magazinului virtual nu este tot timpul la indemana dumneavoastra, pentru a comanda produsele noastre puteti lansa comenzi telefonice la tel. 021.300.00.89, la numarul de fax 021.300.00.98 sau pe adresa de mail comenzi@partycenter.ro

    Galerie foto