AS Group - Servicii contabilitate Bucuresti

Redresare de Business

Cum poti sa îti pui din nou pe picioare business-ul dupa ce ai dat de greu? ”Valorile, potentialul si oamenii din interior sunt cheia catre redresare”
O mare parte a companiilor din economia româneasca se afla în zona de difi­cultate, adica se confrunta cu o supraîndatorare si cu o lipsa de lichiditate. AS Group, prin sistemul de redresare de business, îsi propune sa intervina pentru a ajuta antreprenorii sa iasa din aceasta zona gri si sa exploateze la maximum valorile, potentialul companiilor si al oamenilor din interiorul ei.

O interventie are succes daca se rezolva toate con­strângerile existente la un anumit moment, constrângeri care se refera la lichiditate, la rezolvarea supra­înda­torarii si la problemele existente la nivelul mana­ge­men­tului.

AS Group se adreseaza companiilor aflate în zona de dificultate nu doar din punctul de vedere al indicatorilor economici, ci si din perspectiva barierelor de crestere.

Primul lucru la care ne uitam este daca businessul are un viitor, un loc în sistemul economic. Apoi ne implicam activ, ne asumam si ne apucam de treaba. Se vorbeste prea mult la coltul strazii despre afaceri, dar prea putini antreprenori vorbesc limba specifica. Acest vocabular de baza lipseste din educatia antreprenoriala. Apoi, ar trebui facut un plan de afaceri serios în asa fel încât sa poti sa-ti dai sea­ma unde vrei sa ajungi pentru ca toata organizatia sa reuseasca sa te urmeze, de aceea contacteaza AS Group.

Galerie foto
  • ...