AS Construct - Inchirieri utilaje de constructii si autobasculante, Moara Vlasiei / Ilfov

Drumuri si terasamente

AS CONSTRUCT SRL executa lucrari de terasamente in constructia de drumuri, diguri, baraje si canale, operatii de incarcat, transportat, sapat santuri si canale, profilat sau nivelat, defrisat, curatat terenul, sapatura, umplutura, stabilizarea pamantului si compactari.

Pamant negru Bucuresti – Ilfov , As Construct Srl unul dintre cei mai importanti furnizori din Bucuresti si Ilfov de pamant negru de calitate, fertil si  analizat pentru a ne asigura ca îndeplineste cele mai înalte standarde  pentru o crestere sanatoasa a orcarui tip de plante. Excelent pentru amenajari gradini exterioare.AS CONSTRUCT executa lucrari de terasamente in constructia de drumuri, diguri, baraje si canale, operatii de incarcat, transportat, sapat santuri si canale, profilat sau nivelat, defrisat, curatat terenul, sapatura, umplutura de pamant, stabilizarea pamantului si compactari.

Oferim solutii complete pentru constructii drumuri, de infrastructura, pentru proiecte noi sau refacerea unor drumuri existente degradate.

Putem  asigura prin contract cu utilajele proprii  excavari si evacuari  de pana la  5000 mc/zi de pamant si orice cantitate cu utilaje suplimentate in functie de solicitarea si contractele incheiate.

  • Constructii drumuri si terasamente
  • Excavatii
  • Inchiriere de utilaje pentru constructii
Galerie foto
  • ...