Asociatia Club Sportiv Casa Sahului - Sah pentru copii Bucuresti

Cursuri de Sah

A.C.S. Casa Sahului organizeaza Cursuri de Sah Initiere si Performanta pentru copiii cu vârste între 5–14 ani.
Sah-ul dezvolta: Memoria, Gandirea logica, Creativitatea si Imaginatia, Puterea de Concentrare, Atentia Distributiva.


Cursuri la club:
Locatia: Elev Stefanescu Stefan nr 11, zona Avrig Iancului, sector 2, Bucuresti
Program: Marti – 18:30; Miercuri si Joi - 17:30; Sâmbata – 09:00 (Începatori) / 10:30 (Avansati)


Sâmburel, Curs „Initiere”

Curs dedicat copiilor care înca nu stiu sa mute toate piesele sau care nu stapânesc toate regulile jocului de sah (en-passant, rocada, matul, patul,etc.) 1 sedinta pe saptamâna. Sedinta dureaza 60 minute. (4 sedinte/luna)


Ciresar, Curs „Spre Performanta”

Curs dedicat copiilor care stiu sa mute toate piesele, care stapânesc toate regulile jocului de sah (en-passant, rocada, matul, patul,etc.) si care doresc sa învete secretele sahului. 2 sedinte pe saptamâna. Sedinta dureaza 60 minute. (8 sedinte/luna)


Stejar, Curs „Performanta”

Curs dedicat copiilor care doresc sa aprofundeze tainele sahului pentru dezvoltarea lor intelectuala sau care intentioneaza sa joace în competitii, studiind la nivel avansat: deschideri, combinatii, finaluri complexe, strategie, analize partide mari maestrii, etc. Copiii cu rezultate bune si foarte bune vor fi legitimati în cadrul clubului si înscrisi la diverse competitii de copii si juniori, beneficiind de asistenta antrenorilor ACS Casa Sahului. 2 sedinte pe saptamâna. Sedinta dureaza 90 minute. (8 sedinte/luna) Grupele vor avea minim: 5 copii; maxim: 12 copii. Preturile sunt pentru cursuri lunare si se achita în avans, la începutul lunii.


A.C.S. Casa Sahului asigura Table + Garnituri piese sah, furnizând gratuit, odata cu evolutia copilului, material editat pentru studiu individual si pentru temele de casa. Evaluarea copiilor doritori sa participe la curs se face într-o singura sedinta, fara a necesita costuri din partea parintilor. Cursurile se pot desfasura si la locatia aleasa de un minim de 6 parinti ai copiilor din grupa respectiva.

Galerie foto
  • ...