Assistance Auto SF - Tractari auto Bucuresti

Tractari camioane

Tractari camioane
Una dintre activitatile principale ale societatii noastre este de tractari auto respectiv tractari camioane si a altor utilaje avariate sau distruse.

Tractare camion Bucuresti
Dispunem de 2 autospeciale moderne, dotate cu echipamentul complet necesar tractarii camioanelor si autovehiculelor de mare tonaj: autobuze, microbuze, etc.

Abordam cu egala usurinta actiunile de depanare la fata locului si circumstantele atipice, ce necesita o atentie sporita si utilaje specializate.

Tractari camioane non-stop
Ne putem baza pe personalul calificat, cu o vasta experienta in domeniu, pentru a actiona prompt, asigurand recuperarea si tractarea masinilor avariate in conditii de securitate!

Platforma camioane
Tractari-auto.ro ofera clientilor sai servicii de tractari camioane, recuperare autovehicule grele si cu gabarit mare.

Tractari-auto.ro beneficiaza de autospeciale care pot tracta camioane si vehicule rasturnate in pozitie verticala, vehicule iesite in afara carosabilului si ajuta la descarcarea incarcaturii dintr-un camion in altul.

Pret tractare camioane platforma
In cadrul activitatii de remorcare si tractari camioane: autospeciala tracteaza orice vehicul ramas in pana sau avariat.

Compania noastra ofera servicii de aducere in tara a autovehiculelor accidentate pe teritoriul altor state.

 

Serviciile noastre de tractari camioane sunt extrem de fiabile economice si eficiente reducand la minim paguba suferita de clientii nostri.

Galerie foto
  • ...