Astami Solutions - Curatenie rezidentiala si comerciala

Despre noi

Suntem pregatiti sa raspundem nevoilor Asociatiilor de Proprietari prin servicii complete de curatenie. Pe langa serviciile din portofoliu, am dezvoltat parteneriate de incredere cu diversi colaboratori care ofera servicii adiacente necesare Asociatiilor de Proprietari, colaboratori cu care va putem facilita legatura.

Dincolo de sfera rezidentiala, grupul Astami ofera si servicii integrate de curatenie pentru companii, fie ca vorbim de zona industriala, spatii comerciale, curatenie dupa dezvoltator ori spatii de birouri.

Ne desfasuram activitatea banzandu-ne pe incredereseriozitate si profesionalism,  valori ce stau la baza grupului, importante atat in cadrul intregii noastre echipe, cat si in relatiile pe care le dezvoltam cu partenerii si colaboratorii nostri.

Pentru ca ne implicam in fiecare proiect si fiecare colaborare pe care o incepem si venim cu cele mai bune solutii, adaptate nevoilor tale.

Dupa o zi de lucru, primul contact cu propria casa este intrarea in spatiul comun al imobilului in care locuiesti. Asa ca ne dorim sa aducem curatenia pana la usa casei tale. Pentru aceasta, venim cu solutii corecte si complete, adaptate nevoilor fiecarui imobil.

Iar in privinta companiilor care ne solicita serviciile, suntem pregatiti ca impreuna cu acestea sa planificam si sa livram servicii de curatenie, eficiente si complete.

De ce noi?

Pentru ca ne implicam in fiecare proiect si fiecare colaborare pe care o incepem si venim cu cele mai bune solutii, adaptate nevoilor tale.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0744886886
Drumul Jilavei, nr. 64-66, Sector 4
Distribuie