Atelierul de Festonat Covoare Bucuresti

Montaj mocheta

Indiferent ca vorbim de mocheta profesionala din hotelul sau sala de evenimente, sau de mocheta de trafic intens tip office din cladire de birouri, din clinica medicala, calitatea finala a proiectului tau, tine nu numai de pardoseala aleasa ci si de montajul acesteia.

Ce beneficii ai alegand echipa noastra de montatori profesionisti?? Efectuarea de masuratori pe santier, acolo unde nu exista schite disponibile;
? Calculul necesarului de material pentru proiectul tau;
?Optimizare de material prin croirea, festonat, surfilat optima a fiecarui tip de pardoseala in functie de caracteristicile acesteia si configuratia spatiului unde se monteaza,festoneaza.
? Folosirea de adezivi recomandati de producatorii de pardoseli;
? Timp de montaj scurt datorat echiparii cu scule profesionale potrivite fiecarui tip de pardoseala;
? Imbinari impecabile datorat experientei acumulate de fiecare membru al echipei de montatori;
?Recomandari pentru intretinere si curatare corespunzatoare fiecarui tip de pardoseala Montajul mochetei profesionale pe underlay, cu grippere si banda termica la imbinare
Din punct de vedere al montajului mochetei profesionale, in cazul folosirii unui underlay profesional, iti recomandam sa montezi mocheta profesionala pe grippere cu banda termica la imbinari, pentru a beneficia de toate proprietatile underlay-ului: decopertare usoara a mochetei, viata mai lunga a underlay-ul decat cea a mochetei.


Exista si zone unde, avand in vedere suprafata mare si traficul intens din zonele respective (restaurant, sala evenimente, sala conferinta) montajul se face prin dubla lipire: underlayul se lipeste de pardoseala/sapa si mocheta se lipeste de underlay.
MONTAJ PROFESIONAL MOCHETA
Montajul mochetei profesionale la rola in hotelul tau, atat in camere, pe holuri cat si in sala de conferinta sau restaurant, se face in general prin lipire direct pe suprafata suport (sapa, gresie, parchet). Montajul profesional se face cu reducerea numarului de imbinari si pozitionarea pe cat posibil a imbinarilor existente in zonele cu expunere cat mai mica la uzura, tinand cont de configuratia incaparilor unde se monteaza. Optimizarea imbinarilor duce la o economie de material si reducerea pierderilor de material.


In cazul in care montajul mochetei la rola se realizeaza prin lipire, aceasta se face integral pe intreaga suprafata, fiind si o cerinta obligatorie si din partea producatorilor pentru a se acorda garantia de ignifugare Bfl sau Cfl.
In unele cazuri speciale, la cererea beneficiarului sau din considerente de reducere a costurilor se realizeaza montajul prin lipire perimetrala.
O situatie particulara o constituie montajul traverselor din mocheta festonata pe scari, ce se realizeaza prin imbinarea bucatilor cu banda termica.


Montajul mochetei de trafic intens tip office la rola se face la fel ca si montajul mochetei profesionale pentru hoteluri prin lipire pe intreaga suprafata, cu reducerea numarului de imbinari si pozitionarea pe cat posibil a imbinarilor existente in zonele cu expunere cat mai mica la uzura, tinand cont de configuratia incaparilor unde se monteaza.


Montajul mochetei de trafic intens tip office la dale se face prin alaturarea modulelor/dalelor pe stratul suport (sapa autonivelanta). In cazul acestului tip de pardoseala, pierderile tehnologice sunt minime.


Montajul pardoselii/covorului pvc se face pe suprafata perfect plana, fara denivelari. Covorul pvc este un material subtire si maleabil ce preia toate denivelarile stratului suport pe care se monteaza. Pentru un montaj profesional durabil este obligatoriu montajul covorului pe sapa autonivelanta.


Alege echipa noastra de montatori profesionisti cu pregatire si experienta in montajul pardoselilor calde: mocheta profesionala la rola, mocheta de trafic intens la dale.
Alege Atelierul de Festonat.

Galerie foto
  • ...
  • ...
Categorii
Date de contact
0757941848
Bd. Theodor Pallady, Nr 51, sector 3
Distribuie