Atlas Corporation Bucuresti - Service imprimante

Echipamentele MFP şi imprimantele din seria HP

Echipamentele MFP şi imprimantele din seria HP LaserJet Managed au fost dezvoltate în mod special pentru a se adresa nevoilor esenţiale de imprimare din cadrul firmelor – de azi şi de mâine.

In orice firma, performanţa dictează povestea. Indiferent dacă imprimaţi cinci pagini sau cincizeci de pagini, color sau alb-negru, echipamentele MFP şi imprimantele HP LaserJet Managed, oferă performanţele profesionale pe care le aşteptaţi de la un aparat la nivel de întreprindere.

• Eliminaţi practic timpul de încălzire

Aceste dispozitive sunt prevăzute cu unităţi de fuziune care se încălzesc rapid şi se răcesc repede, astfel că ele încep să imprime mai devreme, finalizează mai repede lucrările şi vă ajută să economisiţi mai multă energie.

• Petreceţi mai puţin timp cu întreţinerea

Aceste dispozitive necesită semnificativ mai puţine componente de schimb şi nu este necesară niciun fel de curăţare manuală a componentelor imprimantei pentru a menţine aceeaşi calitate a imprimării.

• Obţineţi automat cea mai bună calitate a imprimării, imediat după instalare

Nu este necesar să faceţi modificări la setările driverului sau la panoul de control. Echipamentele HP LaserJet utilizează propriile tehnologii integrate pentru îmbunătăţirea imaginilor, care produc în mod constant materiale imprimate în culori vibrante şi clare, pagină după pagină.

• Reduceţi la minimum timpul de nefuncţionare

Cartuşele HP LaserJet originale de capacitate mare vă pot ajuta să imprimaţi mai multe pagini, mai convenabil.

Galerie foto
  • ...