Boxtranserv - Transport rutier de marfa, Dudu / Ilfov

Boxtranserv - detalii firma

Ai terminat de cumparat iar acum ai nevoie de servicii transport marfa Bucuresti? Apeleaza unul dintre numerele de telefon afisate pe pagina contact. Vom incarca obiectele si marfa, mobilierul sau materialele care le-ai cumparat iar apoi vrei sa le duci acasa ori la birou. Le distribuim catre adresa indicata de tine in cel mai scurt timp, in functie de trafic. Contacteaza-ne acum, te vom informa asupra masinii ori pretului. Ai ceva greu de manipulat? Apeleaza acum, vom incarca folosind liftul hidraulic ce suporta o greutate de pana la 700 kilograme. Ai confectii sau haine pe umerase, doresti sa le muti ori sa le livrezi in alta locatie? Va punem la dispozitie autoutilitare prevazute cu bare speciale pentru transport marfa. Pentru orice informatie de care ai nevoie, nu ezita sa apelezi numarul de telefon afisat pe pagina.

Oferta de pret pentru transport marfa

Da-ne informatii cu privire la punctul de incarcare – destinatie, iti vom face o oferta de pret pe loc pentru aceste servicii. Informeaza-ne ce volum ocupa obiectele, marfa sau materialele achizitionate, iti trimitem masina potrivita intrun timp scurt. Nu pierde timpul prin cautarea de masini autoutilitare sau oferte transport marfa in diferite zone din capitala ori periferie. Noi suntem aici, te ajutam cu oferta de pret, duba sau camionul potrivit. In imaginea pozitionata mai jos vei observa o lista informativa de costuri pe categorii ori locatii diferite. Astfel iti vei da seama de preturile practicate de compania noastra.

Preturi transport marfa liftVolum util si siguranta

vom pune la dispozitie autoutilitare avand un volum util cuprins intre 12 – 27 metri cubi. Camionete ce au urmatoarele dimensiuni.  5 metri lungime, o inaltime de 2,40 metri, o latime de 2,30 metri. Spatiile utile masinilor sunt prevazute cu inele sau sine de siguranta unde pot fi prinse chingi cricket. Acestea asigura mobilierul, diferite bagaje, aparatele casnice sau cumparaturile tale pe intreaga durata a acestor servicii de transport marfa. Obiectele vor fi protejate de folie aerata pentru o protectie maxima. Oferta de pret pentru servicii poate varia intre 120 lei – 250 lei local. Aceasta oferta de transport poate oscila in functie de distanta parcursa de la garaj spre locatie la punctul de descarcare. Stationarea indelungata se taxeaza in plus fata de costul standard. Pentru camionete sau camioane ce au o sarcina mai mare, preturile sunt diferite in functie de greutate sau volum.

Recomandari si reduceri

Cu fiecare solicitare dovedim ca putem oferii servicii de transport marfa mai calitative. Cand spun calitate in acest domeniu fac referire catre urmatoarele aspecte. Manipularea cu grija a obiectelor, ambalarea lucrurilor fragile, ancorarea corecta in spatiul de incarcare, alegerea traseului dorit in Bucuresti sau alta localitate. Respectand anumite reguli am atras de fiecare data clienti fideli de partea noastra. Acestia la randul lor ne-au recomandat altor persoane apropiate. Astfel amandoua partile au castigat, compania noastra castiga reputatie buna, beneficiarul satisfacut de produsul oferit. O veste buna in favoarea clientilor nostri fideli ce ne pot recomanda, este aceea ca fiecare recomandare din partea lor beneficiaza de discount. Fiecare client adus te vei bucura de 10% reducere pentru urmatoarea comanda. Viziteaza pagina noastra de facebook, convinge-te singur de reputatia capatata dealungul timpului. Feedback-urile te vor ajuta sa-ti faci o impresie despre serviciile oferite de compania noastra.

Atentie la dubiosi

Nu apela la indivizi dubiosi ce posteaza anunturi transport marfa, acestia fiind insistenti, care promit un pret incredibil. Scopul va fi ca sa te atraga cu o oferta incredibila pentru servicii, insa ea se va schimba pe drum. S-au intamplat foarte multe cazuri cand clientul a ramas fara lucruri sau mobilierul s-a deteriorat pe timpul unui transport. Ce crezi? nu a raspuns nimeni de aceasta fapta paguboasa adusa clientului. Apeland la oameni care nu se legitimeaza. posibil ca sa te trezesti ca defapt oferta va fi alta sau o parte din bunurile tale au disparut. Noi suntem aici, nu plecam nicaerea si raspundem vis-a-vis de servicii. Daca nu ai fost multumit de prestatia noastra, contacteaza-ne, vom lua imediat masuri necesare incercand sa remediem problema. Colaboreaza cu noi vei beneficia de asigurare pe toata valoarea obiectelor sau a marfii incepand cu expediere terminand la destinatie.

Raspundem pentru marfa ta

Cu noi nu trebuie sa ai griji atunci cand vei comanda pe internet. Avand experienta veche in domeniu, marfa ta ajunge in siguranta la destinatia aleasa de tine. Iti vom asigura valorile ori cumparaturile, vom raspunde pe tot parcursul de servicii transport marfa. Asigurarile vor fi atat de tip fizic cat si valoric. In caz de deteriorare, pierdere sau alte probleme, noi te vom despagubi. Noi nu fugim de raspundere, defapt ne gasesti la aceasta adresa web non-stop. Noi oferim siguranta ta in ceea ce priveste cumparaturile, mobila si obiectele personale in timpul desfasurarii contractului. Solicita acum unul dintre serviciile oferite de firma noastra si veti beneficia de preturi promotionale. Va oferim o gama variata de servicii de transport marfa adresate persoanelor si companiilor. Oferte de pret negociabile. Dumneavoastra cumparati, noi asiguram transportul de care ai nevoie!

Consiliere

Prima oara cand apelezi la servicii de relocare, mutare de sediu ori transport marfa insa nu stii de unde sa incepi? Te ajutam cu sfaturi utile avand o experienta dobandita dealungul anilor. Daca ti se pare greu sa organizezi un asemenea „eveniment”, suntem aici sa te ajutam. Lasa in seama noastra organizarea privind ambalarea, protectia, aranjarea ori traseul. Astfel de probleme au legatura cu obiectul nostru de activitate, lasa-le in seama noastra. Echipa noastra va aranja pe categorii tot ceea ce depinde de transport marfa. Manipularea se va face atent pe scari ori in spatii inguste dupa ce s-a asigurat protectia lucrurilor. Pentru protejarea obiectelor fragile folosim folii aerate si diferite forme din carton ori polistiren. Garantam siguranta marfii tale atat in timpul manipularii cat si in timpul transportului. Apeleaza acum la serviciile oferite de noi si vei benficia de 5% reducere pentru orice distanta in Bucuresti si Romania.

Galerie foto
  • ...