Ausbau

Despre noi

Firma noastra este producatorul de echipamente de încarcare, depozitare si atasamente AUSBAU, deoarece credem cu tarie ca prezenta în depozite a echipamentelor de încarcare de înalta calitate asigura optimizarea în mod semnificativ si marirea eficientei a proceselor logistice. Seria variata de produse AUSBAU ajuta la solutionarea cu succes a celor mai diverse sarcini aferente încarcarii si descarcarii marfurilor în depozite. Rampa mobila si stationare AUSBAU sunt utilizate pentru încarcarea camioanelor, semiremorcilor, vehiculelor utilitare comerciale, containerelor.

Pe lânga modelele standard de rampe de încarcare, suntem întotdeauna gata sa fabricam echipamente la comanda, tinând cont de parametrii individuali necesari ai clientului. Oferim o gama completa de servicii – consultarea, proiectarea, fabricarea, asamblarea, livrarea si întretinerea echipamentelor AUSBAU.

Parteneriatul nostru înseamna calitatea superioara, fiabilitatea si solutionarea operativa a problemelor aparute în logistica depozitelor.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0371700236
Bucuresti
Distribuie