Auto Line Services - Service auto multibrand Bucuresti

Servicii inlocuire piese auto

Inlocuirea unei piese auto este indicat sa fie efectuata intr-un service auto, de catre personal specializat.

Auto Line Services are ca partner retailerul de piese auto AXEVO. In cazul in care comandati piesele auto direct de la AXEVO sau prin intermediul Auto Line Services, veti avea parte de anumite beneficii la achizitie si/sau montaj, printre care amintim de consultanta la achizitie, solutionarea rapida a garantiilor, posibilitatea unor reduceri in functie de comanda samd.

In cazul in care comandati piesele auto din alta parte, personalul Auto Line Service va verifica intai daca piesa pe care doriti sa o inlocuiti este cu adevarat defecta si daca piesa se potriveste cu modelul dumneavoastra auto. Garantia pieselor aduse de catre dumneavoastra, din alta sursa decat AXEVO sau Auto Line Services, este in responsabilitatea furnizorului respectiv. Auto Line Services este service auto autorizat RAR pentru o plaja larga de marci auto. Piese auto beneficiaza de garantie doar in cazul in care service-ul care efectueaza operatiunea este autorizat pentru marca respectiva.

In cazul in care aveti o problema cu autovehiculului dumneavoastra sau doriti doar sa inlocuiti o piesa defecta, va invitam sa ne contactati pentru o programare, fie telefonic fie utilizand Formularul de Programare Online. Personalul nostru va sta la dispozitie pentru a parcurge facil etapele interventiei: programarea, receptia vehiculului, identificarea problemei si comunicarea acesteia catre dumneavoastra impreuna cu costul manoperei si/sau al pieselor necesare reparatiei si, evident, predarea. Luati legatura cu noi pentru a verifica daca Auto Line Este autorizat RAR pentru marca dumneavoastra.

Galerie foto
  • ...