Scoala de soferi Auto RDM Bucuresti

Servicii

Scoala de soferi Auto RDM din Bucuresti are instructori cu o experienta de peste 15 ani si mii de cursanti care au obtinut permisul de conducere.

Scopul nostru este sa te invatam nu doar sa iti iei permisul de conducere, ci sa devii un sofer in adevaratul sens al cuvantului.

Ce vei invata la Scoala de soferi Auto RDM?
 
Despre masina
 
De la butoanele si manetele din interior, pana la notiuni de baza de mecanica, un sofer trebuie sa fie pregatit in orice situatie.
 
Legislatie rutiera
 
In cadrul scolii nostre vei beneficia de cursuri de legislatie rutiera sustinute de profesori cu experienta.
 
Condusul practic
 
Plecarea in rampa sau parcarile laterale te sperie? Fie ca vrei sa obtii permisul sau nu ai mai condus de mult si vrei sa capeti mai multa incredere, instructorii nostri te vor invata toate secretele.
 
 
Condusul preventiv
 
Cum folosesti oglinzile, ce distanta sa pastrezi fata de masina din fata si cum sa ai grija de tine si de ceilalti la volan. Iti vom spune toate secretele pentru a nu avea incidente.
 
Legislatie
 
Legislatia rutiera se invata ce mai bine pe traseu. In loc sa stam cu ochii in telefoane (cum se mai practica), iti vom explica practic, ce, cum si de ce facem anumite lucruri in trafic.
 
Pregatirea pentru examen
 
Cea mai mare recompensa pentru un instructor este satisfactia pe care o are atunci cand elevul lui ia permisul. Te vom pregati nu doar pentru a lua permisul, ci pentru a deveni un sofer adevarat!

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0766217077
Distribuie