Surugiu Francisc-Adrian - Cabinet individual de avocatura Bucuresti

Drept civil

1. proprietate imobiliara:

-1a. probleme legate de retrocedari.-1b. probleme legate de active (cladiri, terenuri) ale fostelor intreprinderi carora li s-a aplicat Legea nr. 119/1948: recuperarea actiunilor la intreprinderile succesoare in drept ale celor mentionate in anexa Legii de nationalizare-1c. calitatea in constructii: solutionarea cazurilori in care constructorul executa o prestatie defectuos (cu intarziere, calitate slaba a finisajelor sau chiar neexecutare partiala ori totala)-1d. alte probleme: uzucapiune (dobandirea proprietatii in baza simplei posesii), revendicari, partaje

2. proprietate mobiliara

-2a. procese privind restituiri de monede din aur si bijuterii preluate abuziv de stat (valabil pana la 31 decembrie 2009)-2b. probleme legate de obiecte de arta si de patrimoniu.

3. consultanta in materie de succesiuni: modalitati de efectuare a testamentelor si efectele acestora; devolutiunea (impartirea) masei succesorale intre mostenitori; procese privind petitia de ereditate (stabilirea calitatii de mostenitor a persoanelor necuprinse in certificatul eliberat de notar); incheierea actelor de partaj de ascendent (donatii efectuate de testator in timpul vietii catre prezumtibilii mostenitori, pentru a evita complicatiile existente dupa deces).

4. asistenta la incheierea diverselor contracte precum vanzare-cumparare, mandat, comodat, inchiriere, donatie; garantii precum ipoteca si gajul (inscrierea acestuia in arhiva electronica de garantii reale mobiliare).

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0722899888; Tel/Fax 021.312.99.46
Str. Blanari, , Nr. 12, Et. 4, Ap. 15, Sector 3,
Distribuie