Ava Smile Clinique - Estetica faciala si stomatologie, Bucuresti

Ava Smile - detalii clinica

In aceasta locatie ne-am dorit sa ducem stomatologia si estetica faciala la cel mai inalt nivel, imbinand cele mai noi linii terapeutice, pentru a oferi tratamente multidisciplinare, personalizate, de catre o echipa completa, formata din specialisti pe fiecare ramura stomatologica, creand astfel zambete perfecte,sanatoase si frumoase.

Ava Smile dezvolta un interes permanent pentru tot ce este nou la nivel mondial in domeniul stomatologiei si achizitioneaza ultimele aparitii in domeniul aparaturii: centrifuga medifuge, piezosurgery, microscop dentar, radiologie digitala, lampa de albire, camera intraorala, etc. Clinica este formata din doua cabinete, unul pentru adulti si unul special amenajat pentru copii.

Pe partea de estetica faciala efectuam manopere ce includ injectarea botoxului pentru ridurile frontale, tratament pentru hiperhidroza axilara, injectarea acidului hyaluronic pentru marirea buzelor, umplerea santurilor nazogeniene, umplerea cearcanelor, marirea pometilor, tratament pentru imbunatatirea calitatii pielii si lifting nechirurgical cu fire bioresorbabile. Pentru aceste manopere fiind folosite material si produse de cea mai inalta calitate pentru un rezultat spectaculos.

Adresa: Calea Floreasca, nr. 169A, Sector 1, BucurestiTelefon: 0732 044 261/ 031 405 3775

Galerie foto
  • ...