Avocat Valentin Moise - Bucuresti

Consultanta in afaceri

Ca parte din portofoliul nostru diversificat de servicii juridice integrate, cabinetul nostru de avocat ofera clientilor sai o gama larga de servicii de asistenta juridica, care îmbina cunoasterea aprofundata si experienta în diverse arii juridice cu abordarea multi-disciplinara a cabinetului nostru.

În mediul de afaceri si de reglementare din prezent, marcat de complexitate si dinamica efervescenta, în care atât persoanele juridice cât si cele fizice sunt mai mult decât expuse respectarii cu strictete a cerintelor si noilor provocari de business, modul în care noi întelegem legislatia si domeniul în care activam ofera clientilor nostri sansa de a ramâne competitivi si de a respecta în acelasi timp legea.

Oferim servicii diversificate de consultanta juridica îndeosebi în domeniile de mai jos:

Drept societar si comercial
Drept imobiliar si constructii
Drept contractual
Dreptul muncii si imigratie
Unul din elementele cheie ale practicii noastre în domeniul consultantei îl constituie faptul ca oferim sprijin clientilor nostri prin colaborarile pe care le avem cu specialisti în diverse domenii, inclusiv dar fara a se limita la consultanti fiscali si în afaceri, contabili si alti experti. Acest lucru ne permite sa oferim servicii juridice inovatoare, complexe si specifice clientilor nostri.

Galerie foto
  • ...