Avocatum - Bucuresti

Arii de practica

Asociatii de proprietari
Uneori, în viata, se mai întâmpla si astfel de lucruri. Oricât de mult te-ai gândi ca viata la bloc poate fi minunata, tot nu poti evita interactiunea cu rau-platnicii, obligativitatea transmiterii de notificari, ansamblul documentatiei privind buna functionare a asociatiei si, prin urmare, la un avocat.

Executare silita
Uneori, în viata, ti se mai întâmpla si astfel de lucruri. Oricât de mult te-ai stradui ca raporturile financiare cu creditorii sa functioneze ca uns, tot nu poti evita situatii neprevazute care conduc la imposibilitatea de a-ti îndeplini toate obligatiile, iar de aici se poate ajunge la executare silita, contestatie la executare, suspendarea executarii silite si, prin urmare, la un avocat.

Drept fiscal
Uneori, în viata, ti se mai întâmpla si astfel de lucruri. Oricât de mult te-ai stradui sa te comporti tot timpul exemplar, tot nu poti evita ambiguitatea legislatiei fiscale ori birocratia autoritatilor publice, iar de aici se poate ajunge la anumite controale fiscale, rapoarte de control, decizii de impunere si, prin urmare, la un avocat.

Drept civil
Uneori, în viata, ti se mai întâmpla si astfel de lucruri. Oricât de mult te-ai stradui sa te comporti tot timpul exemplar, tot nu poti evita interactiunea cu alti oameni, iar de aici se poate ajunge la anumite pretentii civile, litigii civile si, prin urmare, la un avocat.

Drept penal
Uneori, în viata, ti se mai întâmpla si astfel de lucruri. Oricât de mult te-ai stradui sa te comporti tot timpul exemplar, tot nu poti evita sa faci un pas gresit, iar de aici se poate ajunge la anumite acuzatii penale, organe de urmarire penala, instante de judecata si, prin urmare, la un avocat în drept penal.

Drept comercial
Uneori, în viata, ti se mai întâmpla si astfel de lucruri. Oricât de mult te-ai stradui ca afacerea sa functioneze ca uns, tot nu poti evita birocratia autoritatilor publice, relatiile comerciale cu persoane de rea-credinta ori investitiile ce s-au dovedit a nu fi rentabile, iar de aici se poate ajunge la anumite controale ale ANAF sau a altor autoritati publice, la pretentii civile, litigii comerciale si, prin urmare, la un avocat.

Drept administrativ
Uneori, în viata, ti se mai întâmpla si astfel de lucruri. Oricât de mult te-ai stradui ca relatia în raport cu autoritatile publice sa functioneze ca uns, tot nu poti evita birocratia institutiilor, timpul pierdut pentru completarea tuturor documentelor ori amenzile organelor fiscale, iar de aici se poate ajunge la anumite controale soldate cu decizii de impunere, litigii de contencios administrativ si, prin urmare, la un avocat.

Galerie foto
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
Categorii
Date de contact
0749989988
Str. Constantin Radulescu-Motru, Nr. 13 etaj 4, sector 4
Distribuie