Ballroom Taraf- Formatie evenimente Bucuresti

Taraf nunta - botez

Taraful pentru nunta este alcatuit din instrumente traditionale specifice folclorului romanesc ce poate contine minim 5 instrumentisti si poate ajunge pana la 11 instrumentisti (tambal, bass, acordeon, vioara, saxofon, clapa, toba, nai, clarinet) Muzica abordata de taraf este in exclusivitate folclorica (populara) si lautareasca, vocal-intrumental.

La pachetul Taraf 2021 puteti alege oricare dintre solisti Ballroom Taraf sau colaboratorii consacrati

La achizitionarea pachetului Taraf sunt incluse: Sonorizare profesionala Dynacord, microfoane wierles instrumente de ultima generatie, scena, lumini, fum usor/ greu si bonus din partea echipei Ballroom Taraf artificii pentru tort si valsul mirilor.

Momentele artistice vor alterna perioadele de dans live cu programele de muzica tematica ale Dj-ului. Astfel, pe langa genurile traditionale si cover-urile continute in repertoriul artistilor invitati, vor fi redate si genuri de muzica din perioada anilor ’80, ever green, pop, dance, jazz, vals, tango, country, rock ‘n roll, muzica arabeasca, greceasca, muzica usoara romaneasca si internationala, disco, latino, blues, hituri actuale si alte genuri. Zeci de piese din repertoriul artistilor si mii de piese din playlist-ul Dj-ului.

Avem in componenta noastra solisti de exceptie si instrumentisti de mare valoare, ale caror prestatii live sunt remarcabile!
 
Cu un repertoriu extrem de variat: muzica populara romaneasca, muzica de petrecere, muzica usoara romaneasca, muzica usoara internationala, muzica greceasca, muzica machedoneasca, muzica lautareasca, romante, tangouri celebre, valsuri, cover-uri dupa piese celebre romanesti sau internationale si multe altele, astfel succesul petrecerii dvs. este garantat.

Formatii nunta Bucuresti Ballroom Taraf ofera spectacole de sunet, lumini si muzica de o calitate exceptionala. La orice eveniment Formatia Ballroom Taraf va aduce propriul sistem de amplificare, redare, lumini, instrumente si echipamente de sonorizare de ultima generatie. Astfel ne asiguram ca vom oferi un concert live de calitate si o experienta de entertainment perfecta si pentru cel mai exigent public.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0785095596
Ilie Ancuta, Nr. 9, Sector 1
Distribuie