Asociatia Batraneti Insorite - Sacalaz

Ingrijire acasa

Dupa sapte ani de experienta în îngrijirea batrânilor si ca urmare a numeroaselor solicitari din partea familiilor de a oferi îngrijire personalizata acasa, ne-am hotarât sa punem la dispozitie si acest tip de asistenta. 

Pentru a asigura aceste servicii pe o perioada constanta si cât mai îndelungata, am decis sa lucram cu personal de origine nepaleza, care, în prima faza, este instruit la caminul nostru. Mentionam cu bucurie faptul ca de mai bine de un an lucram cu cetateni nepalezi la centru, iar acestia s-au integrat foarte bine, empatizand si facând zilele mai usoare tuturor batrânilor. 

În urma vizitei pe care o facem la domiciliu pacientului, si a discutiilor detaliate cu familia acestuia, stabilim, în detaliu, nevoile fiecarui beneficiar. 

Acest tip de îngrijire este un serviciu non-medical, potrivit batrânilor si adultilor care au nevoie de ajutor si supraveghere permanenta sau partial pentru a-si desfasura activitatiile de zi cu zi, permitându-le astfel sa ramâna într-un cadru cât mai confortabil si familial, inpropria casa. 

Servicii îngrijire vârstnici / îngrijire Alzeimer si dementa/ îngrijire paleativa includ: – Asistenta cu activitatiile de zi cu zi – 24/6 preyenta personal în casa – Îngrijire personala – îmbracat/dezbracat, baie generala, toaletare, barbierit, etc – Administarea medicatiei – Schimbat scutece – Pregatirea hranei – Întretinere curatenie – Companie/plimbare – Mici cumparaturi 

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0721763630
Str. Garii, Nr. 1, Sacalaz, judetul Timis
Distribuie