Beauty Tailor - Salon remodelare corporala

Epilare definitiva

Epilarea definitiva cu Eneka Pro contine un sistem de racire avansat cu microcanale care asigura pacientului confort si un tratament fara durere.

Tehnologia inovatoare pe care o încorporeaza ENEKA PRO permite cele mai bune rezultate din prima sesiune, maximizând siguranta si eficacitatea tratamentului în cazul tuturor fototipurilor pielii si în toate perioadele anului.
 
Despre laserul Eneka Pro
Spune adio epilatului cu ceara, lama sau crema! Epilarea definita cu Eneka Pro este o procedura non invaziva si nedureroasa ofera o piele fina si neteda pentru o perioada lunga de timp. De asemena, poate fi utilizat si pentru cele mai sensibile tipuri de piele, deoarece nu are efecte secundare si nu exista riscul de a dezvolta infectii.

Eneka Pro are la baza principiul Fototermolizei selective, aceasta fiind o tehnologie care distruge definitiv firele de par, deoarece actioneaza tintit pe firul de par cu o singura lungime de unda, distrugand radacina acestuia.

Scapa acum de parul nedorit si bucura-te la maxim de fiecare zi a acestei veri fara griji! Beneficiaza acum de oferta de lansare!

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0740358195
Str. Dumitru Brumarescu, nr. 14, sector 4
Distribuie