Beleca Lawyers - Casa de Avocatura Bucuresti

Dreptul Familiei

V-ați căsătorit de curând, entuziasmați de idealuri și așteptări, dar problemele v-au descurajat și sunteți într-un moment de cotitură sau poate după ani de căsnicie, mariajul dumneavoastră traversează o perioadă de impas ce pare fără sfârșit.

Problemele cotidiene, stresul, dezechilibrul emoțional au degenerat în conflicte de familie, culminând cu violențe verbale și fizice. Te simți o victimă în propria familie.

Ați decis să puneți capăt mariajului, dar ce se întâmplă cu bunurile, în grija cui rămân copiii. Copilul dorește să rămână în brațele mamei, dar să simtă, totodată, ocrotirea tatălui.

Echipa de avocați BelecaLawyers vă acordă consultanță juridică de specialitate și vă asigură asistență juridică și reprezentare în fața tuturor instanțelor de judecată, indiferent de gradul de jurisdicție, în toate chestiunile ce țin de familie: căsătorie, adopție (copii și adulți), autoritate părintească, obligația de întreținere.

De asemenea, avocații noștri vă asigură asistență juridică și reprezentare în litigiile privind recunoașterea pe teritoriul României a unei hotărâri judecătorești pronunțate în străinătate.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0721243756; 0213109844; 0314306604
Strada G-ral. Constantin Cristescu, nr. 8 Sector 1,
Distribuie