Beryl Studio - Arhitectura, design interior Bucuresti

Servicii

ARHITECTURA
Realizam proiecte pentru autorizare si proiecte tehnice pentru realizarea de constructii noi, civile sau industriale. Un proiect tehnic este un proiect complet, ce cuprinde nu doar partea de arhitectura, ci si proiectele de specialitate necesare constructiei si avizarii (structura de rezistenta, instalatii electrice si de curenti slabi, instalatii termice si sanitare, instalatii speciale.)
 
DESIGN INTERIOR
Conturarea temei de proiectare, stabilirea cât mai exacta a intentiei clientului asupra proiectului, din punct de vedere functional, estetic, economic si al timpului de executie. Cum toti acesti parametri pot avea valori diferite în functie de client, se va cauta solutia cea mai adecvata necesitatilor specifice fiecaruia.
 
IMPLEMENTARE
Urmarirea bunei executii a lucrarilor, asigurarea respectarii proiectului si a calitatii cerute de client prin vizite regulate pe santier, detalii suplimentare de executie si comunicare permanenta cu executantii, în vederea preîntâmpinarii si rezolvarii eventualelor probleme atât în cazul  constructiilor de cladiri noi, cât si în cazul amenajarilor interioare.
 
CONSULTANTA
Analiza terenului sau spatiului si a bugetului pentru a putea anticipa si optimiza costurile de constructie si pentru a asigura o buna desfasurare a proiectului. Recomandari pentru alegerea furnizorilor de finisaje, obiecte de mobilier, ateliere de productie mobilier, a echipei de constructii, etc. Sedinte de cumparaturi decoratiuni interioare si finisaje. Evaluare spatii existente în vederea achizitionarii

Galerie foto
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
Categorii
Date de contact
0723081877; 0745081323
Str. Brezoianu, Nr. 36, bl 17, sc1, ap 3, sector 1,
Distribuie