Best Traduceri - Cabinet traduceri autorizate Bucuresti

Apostile si Supralegalizari

Oferim servicii de apostila si supralegalizare a documentelor oficiale emise in tara noastra sau in strainatate.

Prin definitie si in conceptul legal, apostilarea unui document in tara noastra reprezinta recunoasterea acelui document oficial, emis de una dintre autoritatile sau institutiile statului.
Apostila se poate aplica doar pe documente originale iar apostilarea este valabila pentru oricare dintre tarile semnatare ale Conventiei de la Haga incheiata la data de 5 Octombrie 1961.

In desfasurarea activitatii curente, pe baza solicitarilor primite, in continuare explicam pe scurt si ce putem intelege prin notiunea de supralegalizare.

Aceasta se impune atunci cand discutam despre documente care vor fi utilizate in afara tarilor semnatare ale Conventiei de la Haga din 1961.

Practic, este vorba despre recunoasterea acelor documente care vor fi utilizate in strainatate iar in aceasta directie este important sa cunoasteti ca la nivel national, singurele institutii abilitate si cu competenta juridica in vederea apostilarii documentelor sunt urmatoarele:

Prefectura Municipiului Bucuresti
Tribunalul Bucuresti
Camera Notarilor Publici Bucuresti
Totodata, va supunem atentiei, in baza procedurilor legale pentru desfasurarea acestei activitati, asigurarea apostilarii traducerilor legalizate si supralegalizarea documentelor in cadrul Ambasadelor, Consulatelor si prin intermediul serviciilor oferite de Ministerul de Externe.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0722742303
Str. Plt. Petre Ionescu, nr 51, Bl. 7, sc. 2, ap. 88, interfon 88, sector 3
Distribuie