BETONDAB - Beton Elicopterizat Bucuresti

Pardoseli Elicopterizate

Pardoselile elicopterizate din beton sunt din ce in ce mai folosite in ultima perioada deoarece ofera numeroase avantaje amenajarilor din spatiile industriale si comerciale. Pardoselile elicopterizate sunt suprafete dure, omogene, care pot sustine greutatea si traficul in aceasi masura in toate punctele sale. Rezistenta pardoselilor din beton elicopterizat este completata de posibilitatea de a folosi pigment de culoare si de a da pardoselilor un aspect estetic deosebit.

Cel mai des, pardoselile elicopterizate din beton sunt folosite pentru parcari, insa el sunt la fel de utile in hale industriale, marile magazine, depozite, cai de acces deoarece nu sunt afectate de factori externi, nu se fisureaza si nu se crapa. Datorita stratului protector adaugat dupa slefuire, pardoselile din beton elicopterizat pot fi curatate usor si nu au nevoie de costuri mari pentru intretinere.

Cateva dintre elementele care contribuie la realizarea unor pardoseli din beton elicopterizat calitative sunt materialele alese, echipamentele folosite, dar si exprienta de lucru a echipei. Echipa BETONDAB are o experienta de lucru complexa in domeniul betonului elicopterizat si va poate ajuta cu oferte personalizate de pret pentru pardoseli elicopterizate, dar si solutii complexe de implementare a a proiectelor dumneavoastra. Contactati-ne pentru oferte de beton elicopterizat cu sau fara cuart!

Galerie foto
  • ...