Bidwest Relocation - Serviciu de mutari

Debarasare / colectare mobilier vechi

A venit vremea pentru o schimbare ? Noi te ajutam sa scapi de mobila veche . Bidwest ofera servicii complete de debarasare mobila incluzand manipulare , transport si reciclare
Pretul debarasarii include demontarea si manipularea , transportul si reciclarea mobilierului vechi la care vrei sa renunti .
Linistea si curatenia sunt garantate respectand regulile interne din imobilul dumneavoastra
Dorim sa reintroducem în circuit si sa refolosim cât mai mult lucrurile! Fiecare piesa de mobilier a fost candva o bucata dintr-un copac , o parte mica dintr-o padure ! Merita respectul cuvenit !
Cautam sa reducem cât mai mult posibil deseurile iar obiectele de mobilier care pot fi refolosite integral sau partial vor fi reintroduse in circuit . Evaluam starea mobilierului si stabilim care sunt etapele pentru a fi reintrodus în circuit ori transformat in PAL .
.Prin acest procedeu de colectare si reciclare , procedeu simplu si precis incercam sa contribuim si noi la un mediu mai curat, într-un mod responsabil si constructiv.
De retinut ca piesele de mobilier care ajung la groapa de gunoi sau sunt aruncate direct în mediul înconjurator polueaza, prin descompunere, atmosfera si solul si pot afecta chiar si pânza freatica.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0762186942; 0768931170
Str. Toamnei, nr. 33, Bragadiru, judetul Ilfov
Distribuie