Bioenergoterapeut-Yosef Gavriel Peisakh

Descrierea Metodei de Tratament

Ştiinţă a ajuns să înţeleagă că organismul uman nu este doar o structura fizică formată din molecule dar este compusă şi din câmpuri energetice vibratoare care realizează un schimb de informaţii în interiorul şi în jurul corpului.

Biocâmpul este o imagine de energie a corpului fizic ce posedă informaţii pentru a reglementa toate funcţiile biologice. Acest câmp energetic (aura) controlează şi defineşte starea şi formă corpului fizic. Corpul fizic răspunde la comenzi şi la observaţii din corpul nostru energetic.

Orice modificare a Biocâmpului poate influenţă aspectele celulare, moleculare, atomice şi subatomice chiar de sănătatea şi subconştientul dumneavoastră.

Stresul, traume fizice şi emoţionale, mediul şi chiar şi gândurile pot crea dezechilibre Biocâmpului dumneavoastră. De fapt, orice stimul intern şi extern poate influenţă Biocâmpul şi la rândul lui, poate genera simptome emoţionale, mentale şi fizice.

 

  • pentru programari sunati : 0787-805-741

Eşti sănătos, atunci când potenţialul energetic al Biocâmpului este perfect ordonat şi echilibrat, astfel acesta vibrează la o frecvenţa optimă.

Bioenergia este inteligenţă şi „recunoaşte” ce nevoi are organismul afectat. Accesarea acestei energii perfecte şi inteligente, prin folosirea metodei aplicate trezeşte şi întăreşte potenţialul energetic de sănătate aflat în fiecare dintre noi. Practicianul metodei, acţionează cu diferite pase de echilibrare energetică, poate corectă câmpul energetic, care mai târziu va avea efect şi asupra fizicului.

 

  • pentru programari sunati : 0787-805-741

Anomaliile bioenergetice sunt primele manifestari ale bolii, apoi apare suferinta la nivelul corpului fizic si apoi modificarile structurale ale corpului fizic. Depistarea acestor anomalii este foarte importanta fiindca ele apar inainte de a se manifesta boala in corpul fizic si in felul acesta putem preveni aparitia ei. Este preferabil sa apelam cat mai des la bioenergoterapeut pentru reducerea acestora. Odata instalata boala este mai greu de tratat.

De multe ori datorita unui mod de viata gresit in corpul nostru apar dezechilibre energetice care mai devreme sau mai tarziu vor duce inevitabil la suferinta si boala. Dezechlibre energetice pot aparea si din cauza unor blocaje emotionale. Uneori in loc sa ne consumam emotiile preferam sa le ingropam undeva in adancul fiintei noastre si sa ne prefacem ca uitam de ele. Cu timpul ele vor incepe sa ne blocheze anumite aspecte psihice si energetice.

Metodă aplicată reface şi resetează informaţii bioenergetice în vederea activării mecanismelor de auto-vindecare înnăscute ale fiecăuri organism. Este o metodă precisă, foarte bine structurată şi unică în simplitatea ei ce se adresează “informaţiei / frecvenţei” sănătăţii şi nu vizează fiziologia bolii.

Atunci când un exces sau o lipsa de bioenergie devine incoerenta sau atunci când o persoană se află sub stres, sistemul său energetic (fizic, mental, emoţional si spiritual) se va slabi. Celulele devin dezinformate, confuze şi nu vor funcţiona aşa cum ar trebui. Metodă folosită de mine Nu este Medicină şi nici nu reprezintă un tratament medical – ci este un mod de a declanşa procesul de auto-vindecare. Practicianul metodei Nu practică medicină sub nici o formă. Nu pretind de a fi medic sau un orice alt tip de personal medical calificat.

  • pentru programari sunati : 0787-805-741

Stringurile sunt legaturi energetice intre doua persoane prin care se fac schimburi de energie intr-unul sau in ambele sensuri. Ele sunt benefice atunci cand o persoana trimite energie alteia care are nevoie de ea. De exemplu parintii la copii si invers sau cuplurile care se iubesc si isi trimit unii altora dragostea lor, sau cand trimitem energie persoanelor aflate in suferinta, etc. Ele pot fi malefice atunci cand o persoana ne fura energia fara acordul nostru. Pot fi persoane care ne vampirizeaza energetic fara ca ele sa-si dea seama, iar altele o fac cu buna stiinta. In preajma lor ne simtim secatuiti de energie si ar fi bine sa le evitam. Alte legaturi energetice pot fi facute prim magie si sunt foarte periculoase. Ele pot fi indepartate de cei care stiu cum sa o faca. Atentie! si noi putem sa ne creem singuri aceste stringuri prin dorintele puternice fata de anumite persoane: ura, dragoste, invidie. Sunt persoane care sufera ani de zile pentru ca nu sunt in stare sa rupa aceste legaturi cu fostul partener de viata de care s-au despartit. Ar fi bine ca macar o data la trei luni sa indepartam aceste stringuri si sa facem o curatire a corpului energetic.

Galerie foto
  • ...
  • ...