Bite Dental - Clinica Stomatologica Bucuresti

Implantologie

Implantologia este o specialitate chirurgicala a stomatologiei care are rolul de a înlocui dintii lipsa sau pe cei grav deteriorati. În cadrul implantologiei apar mereu noi metode chirurgicale menite sa creasca rata de succes a implanturilor dentare. Echipa Bite Dent foloseste cele mai potrivite si mai rapide metode, în functie de nevoile pacientilor nostri.

Chirurgia dento-alveolara este o subdiviziune a chirurgiei oro-maxilo-faciale cu atributii si tratamente aplicate strict la nivelul cavitatii bucale precum identificarea si extractia dintilor inclusi si semiinclusi sau cu morfologie atipica, regularizari de creasta alveolara sau implanturi dentare, gingivoplastie, rezectie chisturi.

Implanturile dentare, sunt o optiune eficienta pentru înlocuirea dintilor. Datorita implantologiei, pacientii pot obtine restaurari functionale ale dintilor care sa si dureze.

Implanturile dentare sunt o optiune eficienta pentru înlocuirea dintilor. Datorita implantologiei, pacientii pot obtine restaurari functionale si durabile ale dintilor.

Implantul dentar are aceeasi functie ca radacina unui dinte natural, oferind sprijin solid pentru un nou dinte.

Exista situatii destul de des întâlnite în care suportul osos în care trebuie introdus implantul dentar sa fie insuficient sau necalitativ. În asemenea situatii putem efectua interventii chirurgicale speciale pentru aplicarea implantului dentar.

Galerie foto
  • ...