Bliss Electric - Reparatii aer conditionat si frigidere Bucuresti

Service Frigidere

SC BLISS ELECTRIC  SRL va ofera  servicii  de     calitate pentru reparatii frigidere clasice si no frost, congelatoare si  combine, vitrine, camere, lazi frigorifice.

Lucrarile de reparatii frigidere, atat modelele clasice cat si cele de tip no-frost se executa cu materiale si utilaje moderne si performante. Specialistii companiei pe care o reprezentam, beneficiaza de  experienta si de  practica profesionala de o inalta clasa, dobandite in decursul anilor.

Colaborarile anterioare cat si cele actuale, recomanda serviciile de reparatii frigidere  asigurate de catre firma noastra.

-Inlocuire ventilator, condensatori, compresor/motor, relee termice de pornire, termostate, filtre de umiditate-constatare-incarcare freon-sudura-curatare turbine sau condensator racire-intretinere frigidere, camere frigorifice, lazi frigorifice-reparatii frigidere – altele decat cele specificate

Pentru mai multe detalii adresati-va departamentului nostru specializat si un orerator va raspunde tuturor nelamuririlor dumneavoastra .

Galerie foto
  • ...
  • ...