Boom Cleaning - Firma de curatenie Bucuresti

Curatenie dupa constructor

Cand vine vorba de curatenia dupa un proiect de constructie, nimeni nu o face mai bine decat echipa noastra de profesionisti de la Boom Cleaning. Intelegem importanta curateniei si a sigurantei atat in cladirile de apartamente, cat si in casele individuale, si ne mandrim cu capacitatea noastra de a oferi un serviciu complet si eficient. Oferim o gama larga de servicii de curatenie dupa constructori, inclusiv curatarea podelelor, indepartarea prafului si curatarea totala a locuintei incepand cu bucataria si terminand cu baia.

Oferim, de asemenea, o serie de pachete de servicii ce pot fi adaptate pentru a raspunde nevoilor dvs. Asadar, fie ca sunteti in cautarea unei firme ce asigura curatenie generala sau curatenie de intretinere continue, firma noastra prin personalul calificat raspunde nevoilor dumneavostra .

Contactati-ne astazi pentru a afla mai multe despre serviciile noastre de curatenie dupa constructor si despre cum te putem ajuta.

Serviciile noastre de curatenie dupa constructor includ:

  • Indepartarea si curatarea resturilor de vopsea, chit de rosturi, glet sau vopsea lavabila de pe tocuri, usi, geamuri, etc
  • Curatarea de prag si materiale de constructii a balustradelor, scarilor, usilor, etc
  • Curatarea corpurilor de iluminat din toate incaperile
Galerie foto
  • ...
  • ...