British House Language Centre Bucuresti

Cursuri Cambridge

YLE (Young Learners English) – STARTERS, MOVERS FLYERS. Testarile YLE sunt special concepute pentru a evalua cunostintele copiilor cu varste intre 7 si 12 ani, intr-o maniera distractiva si motivanta in acelasi timp. Certificarea YLE Movers sau YLE Flyers care are minim 11 scuturi, echivaleaza proba de limba engleza pentru admiterea la clasa a V-a cu predare intensiva a limbii engleze numai daca numarul inscrisilor este mai mic sau egal cu numarul de locuri.

KET (Key English Test) - Nivelul A2 pe Scala Comuna Europeana. Cambridge English: Key (KET) testeaza capacitatea candidatului de a se exprima in situatii cotidiene uzuale si de a intelege informatii scurte si texte simple. Candidatii care au sustinut examenul KET/KET for Schools si au obtinut calificativele: Pass with Distinction, Pass with Merit sau Pass, isi pot echivala proba la limba engleza pentru admiterea in clasa a IX-a cu predare intensiva sau bilingva a limbii engleze.

PET (Preliminary English Test) - Nivelul B1 pe Scala Comuna Europeana. Examinarea Cambridge English: Preliminary corespunde nivelului pre-intermediar si testeaza abilitatile lingvistice caracteristice vietii sociale si profesionale. Candidatii care au sustinut examenul PET/PET for Schools si au obtinut calificativele: Pass with Distinction, Pass with Merit sau Pass, isi pot echivala proba de BAC.

FCE (First Certificate English) - Nivelul B2 pe Scala Comuna Europeana.Examinarea Cambridge English: First testeaza candidatii care detin competente lingvistice complete. Considerat a fi cel mai popular examen, cu cea mai larga recunoastere pe plan mondial, FCE (First Certificate in English) se situeaza la nivel intermediar pe scala lingvistica europeana.

CAE (Cambridge Advance English) - Nivelul C1 pe Scala Comuna Europeana. Examinarea Cambridge English: Advanced testeaza capacitatea candidatilor care detin competente lingvistice superioare in limba engleza. Considerat a fi cel mai popular examen Cambridge din Romania, CAE (Certificate in Advanced English) este recunoscut si acceptat de universitati de stat si private, ca echivalent al testului de admitere sau al altor examene similare.CPE (Cambridge Proficiency English) - Nivelul C2 pe Scala Comuna Europeana

Cambridge English: Proficiency este cel mai inalt atestat de cunoastere a limbii engleze si se adreseaza candidatilor aflati la un nivel avansat, acela al unui vorbitor nativ. Considerata ca o dovada de excelenta, certificarea CPE este acceptata la nivel global pentru admitere in universitati, colegii si institutii de invatamant, precum si in organizatii si asociatii profesionale din intreaga lume.

Galerie foto
  • ...