Building Echipament - Inchiriere si vanzare de schele metalice Ilfov

Montaj, demontaj schela de fatada si industriala

Profesionalismul specialistilor si calitatea serviciilor noastre îsi pun amprenta în fiecare etapa din procedurile de asamblare si dezasamblare a sistemelor de schele. Ne deplasam la locatii din tara si din afara si ne desfasuram activitatile rapid, în siguranta si urmând proceduri clare. Indiferent daca lucrarile necesita schele de fatada sau industriale, ne asiguram ca fiecare proiect beneficiaza de sistemele de schele potrivite, certificate de ICECON România, si de atentia la detalii a echipei noastre de specialisti în montaj si demontaj.
 

Fiabile si usor de ajustat

Schelele metalice Realpont 105 sunt alegerea noastra atunci când ne concentram eforturile si resursele asupra proiectelor de restaurare si reabilitare a fatadelor cladirilor. Asemenea schelelor ce pot fi adaptate oricarei lucrari si noi ne adaptam activitatile si timpul de executare a proiectelor în functie de necesitatile clientilor si de viziunea pe care o au acestia. Oferim sfaturi care sa eficientizeze întregul proces si ne straduim sa depasim la fiecare pas asteptarile clientilor.

Flexibile si versatile

Schelele multidirectionale SM8 au un design complex si reprezinta cea mai potrivita alegere pentru realizarea eficienta a proiectelor industriale. Format din subansamble verticale, cu noduri sudate la fiecare 500 mm, schelele SM8 ajuta la înaltarea rapida a structurilor si ofera un nivel înalt de flexibilitate

Galerie foto
  • ...