Burlington English Romania

Burlington Corporate

Cunoasterea limbii engleze este un skill esential pentru angajatii dvs. Doar asa puteti oferi servicii de înalta calitate clientilor vorbitori de limba engleza si va puteti extinde orizonturile profesionale.

Curriculum-ul Burlington Corporate se concentreaza pe dobândirea fluentei în limba engleza si pe stapânirea limbajului de specialitate. Metoda mixta de predare combina lectiile online, în timp real, cu profesori calificati si studiul individual a limbii cu ajutorul platformei digitale. Profesorii nostri sunt calificati cu o vasta experienta de predare a limbii engleze generale, academice si profesionale. Platforma Burlington English ofera rapoarte lunare detaliate despre progresul personal al fiecarui cursant. De asemenea, va punem la dispozitie 45 de extensii pentru individualizarea procesului de studiu.

Pe lânga aceasta, beneficiati de 4 workshop-uri în cadrul carora cursantii îsi vor aprofunda cunostintele de scriere a e-mailurilor, de comunicare în contexte de afacere, vor învata sa elaboreze prezentari în engleza si sa comunice mai eficient cu colegii si clientii vorbitori de limba engleza.

Galerie foto
  • ...