Ioana Marculescu - Cabinet de Psihoterapie si Dezvoltare Personala Bucuresti

Psihoterapie

Ce este un psihoterapeut?
Psihoterapeutul este psihologul sau medicul care a terminat o formare intr-o forma de psihoterapie si a obtinut drept de libera practica in aceasta specializare. In plus, psihoterapeutul, in paralel cu formarea stiintifica, a trecut si prin rolul de “client” in psihoterapie, parcurgand sute de ore de dezvoltare personala de-a lungul carora a invatat sa-si clarifice si sa-si rezolve propriile dificultati.
 
               
Cand poti apela la ajutorul unui psihoterapeut?
Atunci cand simti ca mergi pe un drum care nu te duce acolo unde iti doresti, cand vrei sa faci o schimbare in felul tau de a fi si de a te comporta, sa te eliberezi de ceea ce te impovareaza, cand simti ca nu mai iubesti si mai ales ca nu te mai iubesti pe tine insuti, ca te doboara fricile, grijile, tristetea sau simti nevoia sa dai sens unor experiente dureroase.

 
               
Ce este dezvoltarea personala / psihoterapia?
Dezvoltarea personala/ psihoterapia este o forma de tratament, o terapie psihologica, care se realizeaza preponderent prin vorbire si care are menirea de a ajuta clientul sa-si clarifice problemele de natura psihologica si sa capete sau redescopere treptat abilitatile de a-si rezolva dificultatile cu care se confrunta in viata emotinala si relationala.

Galerie foto
  • ...