Andreea Olteanu - Cabinet de psihologie Bucuresti

Servicii psihologice adulti

Consultanta Unica
Ce este? Este o sedinta în care expui dificultatile cu care te confrunti si asteptarile cu privire la solutionarea acestora, urmând ca împreuna cu terapeutul sa stabilesti un plan de interventie. În urma acestei sedinte, vei primi niste recomandari în functie de nevoile tale, pe care sa le urmezi în viata de zi cu zi
 
 
Evaluare Psihologica
 

Un demers prin intermediul caruia poti cunoaste felul în care simti si gândesti despre tine însuti, despre ceilalti, modul de interactiune (în mediul familial si social), dar si posibilele dificultati cu care te poti confrunta. 
 
Consiliere Psihologica
 

Consilierea psihologica nu implica schimbari profunde la nivelul personalitatii, ci mai mult schimbari la nivelul resurselor tale de adaptare si solutionare mai eficienta a dificultatilor cu care te confrunti în prezent 
 
Psihoterapie
 

Este o terapie de profunzime si de lunga durata, prin care se identifica factorii psihologici declansatori implicati în aparitia dificultatilor personale emotionale, familiale, relationale.

 
 
Sedinta Focus De Consiliere Si Terapie Individuala
Ce este? Este proces terapeutic intens, focusat asupra problematicii prezentata de tine si asupra dezvoltarii abilitatilor tale în scopul optimizarii si evolutiei personale. Sedinta focus este un proces terapeutic complex care cuprinde mai multe sedinte de consiliere de câte 50 de minute desfasurate în aceeasi zi.
 
 
Terapie Craniosacrala Pentru Eliberarea Somato-Emotionala

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0745074906
Sos. N. Titulescu, Nr.1, Bl. A7, Sc. 2, Ap. 43, Et. 5, Interfon 43, Sector 1
Distribuie