Asociatia Bucharest Business School, Bucuresti
Macelar
Descrierea ocupatiei
Taie animale pe linie in banda,transeaza,desoseaza si sorteaza carnea pe calitati.
Conserva carnea prin sarare,uscare,frig sau fum,pregateste si ambaleaza carnea si
produsele derivate pentru vanzare
PROGRAMUL DE PREGATIRE DURATA (nr.ore)-360 TEORIE -120
PRACTICĂ -240
PROGRAM INSCRIERI : Luni - Vineri : 9.00 - 18.00
PRETUL
300 lei/plata in rate
Galerie foto
Categorii
Curs asfaltator (1)
Curs coafor (1)
Curs dulgher, tamplar (1)
Curs fierar-betonist (1)
Curs frizer (1)
Curs lucrator-finisor constructii (1)
Curs macelar (1)
Curs manichiurist-pedichiurist (1)
Curs montator pereti rigips (1)
Curs notiuni fundamentale de igiena (1)
Curs operator fabricare mezeluri (1)
Curs transator carne (1)
Curs zidar, pietrar, tencuitor (1)
Curs zugrav, ipsosar (1)
Cursuri barman (1)
Cursuri brutar/patiser (1)
Cursuri bucatar (1)
Cursuri comerciant (1)
Cursuri operator prelucrare legume (1)
Cursuri ospatar/chelner (1)
Cursuri pizzar (1)
Date de contact
0723.631.967; 0765.276.239; Tel/Fax 021.326.37.26
Calea Dudesti, nr. 191, (Scoala Generala nr. 80, et. 1); sector 3, Bucuresti
Distribuie