Camin de batrani Healthy Living Premium

Tarife

Suntem diferiti fata de ceilalti datorita conceptului All-Inclusive. Oferta noatra de toamna va aduce cele mai mici preturi , la aceleasi standarde de calitate ce ofera  absolut toate serviciile necesare ingrijirii unui batran pana la cele mai mici detalii.La noi raportul calitate pret este mult superior.

Camin de batrani Healthy Living - Preturile incep de la 1500 de Lei ,  in functie de starea rezidentului si de numarul de paturi

Locuri Disponibile: avem locuri pentru domni si pentru doamne

Camin de batrani Healthy Living Premium - Preturile incep de la 1800 de Lei ,  in functie de starea rezidentului si de numarul de paturi

Locuri Disponibile: avem locuri pentru domni si pentru doamne

OFERTA!

 Intre 15 noiembrie si 15 decembrie , camerele cu minim 3 paturi vor fi doar la pretul de 1500 / luna / loc. In plus aveti si pempers inclus in pret , consult psihiatric saptamanal , si kinetoterapie.

  Atentie Locuri Limitate!!

Rezidentii nostri vor avea parte de asistenta medicala riguroasa, de o viata linistita si sanatoasa in centrul HealthyLiving; nou deschis in Bucuresti. Uneori se intampla ca rolurile in familie sa se inverseze. Dupa ce ti-au fost alaturi toata viata, parintii, bunicii sau alte persoane importante tie ajung intr-un moment in care au nevoie de sprijinul si ajutorul tau. Este dificil sa accepti faptul ca ei imbatranesc si ca au nevoie de ingrijiri speciale. Dar si mai greu este sa iei o decizie in ceea ce priveste viitorul lor. HEALTHY LIVING SRL, este o rezidenta destinata persoanelor care necesita o ambianta familiala. Medicul primar viziteaza zilnic pacientii nostri, monitorizandu-le starea de sanatate si la nevoie, adaptand regimul alimentar si medicamentos in functie de evolutia pacientului. Medicatia prescrisa va fi administrata sub directa supraveghere a personalului calificat. Bucataria proprie asigura rezidentilor nostri hrana proaspata si adaptata afectiunilor fiecarui rezident: regim hiposodat, regim pentru diabet, regim pentru insuficienta renala, regim de echilibrare nutritionala etc. Igiena zilnica, cat si baia generala, se realizeaza sub directa supraveghere a personalului centrului de ingrijire. Pentru a beneficia de conditii cat mai bune, oferim rezidentilor nostri supraveghere permanenta, iar pentru a imbunatati starea lor de spirit, in curtea interioara exista o gradina de 1400 m2, amenajata cu flori, brazi si bancute, unde se pot plimba in aer liber, fiind un loc in care oamenenii se imprietenesc, se cunosc si dezvolta legaturi afective. Fiecare rezident este important pentru noi, fiind tratat ca un membru al familiei noastre. Interactiunea sociala permanenta si activitatile zilnice sunt concepute pentru a face fiecare rezident sa se simta fericit si important in comunitatea noastra. Ei se pot delecta vizionand filme, beneficiind de acces la internet, jocuri (sah, remi), lecturare carti, reviste si ziare. Conditiile bune pe care le oferim si activitatile organizate impreuna cu personalul calificat, ne ajuta sa aducem zambetul si in viata persoanelor varstnice.

Galerie foto
  • ...
  • ...
Categorii
Date de contact
0722.290.039
Drumul Ponoarele, nr. 8, sector 1,
Distribuie