Ricoh Service - Service, vanzari si Inchirieri multifunctionale Bucuresti

Inchiriere imprimante si multifunctionale Ricoh

Inchirierea echipamentelor creste in popularitate. Pentru multe companii, acesta este deja un element central al strategiei lor financiare iar pentru clientii acestora constituie un avantaj in comparatie cu achizitionarea unui produs. Datorita perioadei nefaste din punct de vedere economic, majoritatea companiilor, indiferent de dimensiuni, se limiteaza la un buget strans iar atunci cand isi propun sa achizitioneze un echipament iau considerare beneficiile si riscurile care se impun, de aceea inchiriere de imprimante sau multifunctionale constituie o alegere potrivita pentru majoritatea companiilor.

De asemenea cu un contract de service total, sunteti protejati de orice defectiune ulterioara. Fara un Contract de Service Total, garantia echipamentului este de 1 an sau egal nr de copii egal cu durata de viata a unitatii de imagine , dupa care orice defectiune, inclusiv cele costisitoare (cuptor, unitate de imagine, placi electronice) cad in sarcina proprietarului echipamentului, ca sa nu mai vorbim de consumabile (toner, cilindru, developer) care vor trebui inlocuite pe cheltuiala dvs.

Garantam clientilor nostri un parteneriat de incredere prin furnizarea de solutii de finantare pentru echipamente IT (copiatoare, multifunctionale, imprimante) adaptate cerintelor si oportunitatilor specifice sectorului in care activeaza.

Solutii de inchiriere si finantare multifunctionale alb negru si color

Solutia de inchiriere de copiatoare, multifunctionale oferita de noi reprezinta un mixt de servicii si echipamente, optim pentru desfasurarea activitatii dumneavostra. Noi oferim consiliere in alegerea echipamentului optim pentru nevoile dumneavosta de management al documentelor:copiere, printare, scanare, fax, evidenta tiparirii per utilizator si multe altele. Gasim impreuna solutia adecvata. Apoi transportam instalam si configuram echipamentul. Instruim personalul in ceea ce priveste functionarea echipamentelor asiguram consumabilele si service-ul prompt si profesionist sunt incluse in pretul per pagina convenit.

Galerie foto
  • ...