Caminul de batrani Casa Primitoare Ciorogarla

Despre Noi

Casa Primitoare este locul unde parintii si bunicii nostri dragi se bucura din plin de o viata linistita, primind atentia, grija si dragostea pe care le merita.

Caminul de batrâni „Casa Primitoare“ dispune de trei centre situate în Ciorogârla, judetul Ilfov, la 10 minute de Sectorul 6 al Capitalei, pe strada principala, lânga Primarie.

În Casa Primitoare, fiecare senior se bucura de siguranta, confort, îngrijire, empatie si atentie sporita din partea personalului nostru.În caminul nostru, seniorii vor regasi atât liniste, cât si confort. Având lânga ei persoane cu care pot comunica si împartasi activitati placute, singuratatea nu va fi o optiune, iar atmosfera va fi prietenoasa. Încurajam seniorii sa-si petreaca timpul impreuna prin diferite jocuri de societate, plimbari si activitati recreative benefice vârstei a treia. Astfel, realizam terapia ocupationala prin care fiecare senior beneficiaza de o minte activa si de un trup activ, având efecte benefice asupra sanatatii si starii de spirit.

Printr-o echipa formata din oameni capabili, adica persoane calificate si cu experienta în domeniul de îngrijire al vârstnicilor, oferim cu drag serviciile noastre medicale si psihologice pentru seniorii cu afectiuni precum: ALZHEIMER, PARKINSON, DEMENTA MIXTA, DEMENTA SENILA,DEMENTA SEVERA, ACCIDENT VASCULARAlegeti cu sufletul deschis caminul de batrâni “Casa Primitoare” pentru a le oferi seniorilor dumneavoastra o viata linistita.

Limita de vârsta nu este un inconventient pentru ca în centrul „Casa Primitoare”, sufletele ramân întotdeauna tinere, frumoase si pline de energie!

Galerie foto
  • ...
  • ...
  • ...
Categorii
Date de contact
0723273520
Calea Bucuresti, Nr. 151B-151C, Ciorogarla, judetul Ilfov
Distribuie