Beatrice Onica-Jarka & Asociatii - Societate de Avocatura Bucuresti

Dreptul Muncii

Cresterea sectorului privat din România în ultimele doua decenii a pus lumea afacerilor în fata cu un nou set de provocari. Factori precum dezvoltarea afacerilor locale, investitiile straine sau intrarea pe piata a companiilor internationale au dat nastere la o legislatie din ce în ce mai complexa a muncii. În prezent, succesul unei companii depinde si de atentia acordata tuturor problemelor legale referitoare la mediul profesional.

Serviciile integrate pe care societatea noastra de avocatura le ofera clientilor sai asigura o buna desfasurare a activitatii prin prevenirea si, în cele din urma, solutionarea situatiilor de risc juridic. Specializarea noastra acopera reglementarile interne, contractele colective de munca, negocierile cu sindicatele, împreuna cu procedurile interne si documente suplimentare.

În ceea ce priveste conflictele de munca, avocatii nostri au asistat si au reprezentat în fata autoritatilor judiciare atât persoane juridice de drept public sau privat, cât si persoane fizice.

Clientii nostri beneficiaza de expertiza Global Mobility Tax and Advisory Services dezvoltata de NEXIA INTERNATIONAL

Galerie foto
  • ...