Compact Business Consulting - Administrare imobile Ilfov

Administrare financiar-contabila

Evidenta financiara este o activitate de baza a administratiei în cadrul asociatiilor de proprietari, iar fondurile asociatiei trebuie gestionate într-un mod responsabil, de catre specialisti în domeniu. 

Pentru asociatiile de proprietari din Popesti-Leordeni, Bucuresti si alte localitati din Ilfov am conceput special un pachet de servicii pentru administrarea financiar-contabila, astfel încât toate informatiile privitoare la cheltuieli sa fie transparente. Toate actiunile mentionate mai jos sunt realizate în conformitate cu reglementarile legale în vigoare si cu acordul Comitetului Executiv al asociatiei:

Organizarea si conducerea contabilitatii în partida simpla, prin intermediul mijloacelor informatice moderne;
Evidenta completa a documentelor financiare ale asociatiei de proprietari;
Întocmirea listelor lunare de plata a întretinerii;
Întocmirea si completarea tuturor registrelor obligatorii (registrul jurnal, registrul inventar, registrul pentru evidenta fondului de reparatii, registrul pentru evidenta fondului de rulment, registrul pentru evidenta sumelor speciale, registrul pentru evidenta fondului de penalizari);
Întocmirea formularelor specifice activitatii de contabilitate;
Întocmirea si depunerea semestriala a situatiei de activ-pasiv la primarie;
Calcularea si încasarea penalizarilor;
Întocmirea statelor de plata a salariilor angajatilor asociatiei de proprietari;
Întocmirea si depunerea declaratiilor fiscale pentru angajati si colaboratori la Administratia Financiara de care apartine asociatia de proprietari;
Plata taxelor si impozitelor datorate de asociatia de proprietari (numerar sau prin ordin de plata Trezorerie); 
Plata facturilor emise de catre furnizori si a utilitatilor;
Reprezentarea asociatiei de proprietari în relatia cu autoritatile, cu institutia bancara la care asociatia are cont deschis, cu furnizorii de utilitati si prestatorii de servicii;
Elaborarea bugetului de venituri si cheltuieli pentru anul fiscal urmator;
Citirea instrumentelor de masurat consumurile individuale (apometre, gazometre, repartitoare etc);
Prezentarea rapoartelor si/sau documentelor necesare unor verificari financiar-contabile, la solicitarea Comitetului Executiv.
Administrare financiara
Calculul listelor de întretinere se realizeaza cu ajutorul unui program specializat, licentiat si securizat, astfel, datele dumneavoastra sunt în siguranta. Totodata, datorita modului de lucru automatizat, avem controlul permanent asupra datelor si putem furniza informatii cu privire la orice apartament din cadrul asociatiei în orice moment. De asemenea, lista de întretinere, încasarile si platile efectuate sunt afisate si pot fi consultate în avizierul virtual. Avantajele unui sistem electronic sunt economisirea timpului, transparenta privind platile si încasarile, accesul imediat la informatie.

Dupa finalizarea listei de întretinere, fiecare proprietar va primi o înstiintare de plata prin sms si/sau e-mail, trimisa automat de catre sistem. De asemenea, se poate emite factura pentru fiecare apartament, care contine un cod de bare, prin urmare se poate folosi pentru efectuarea platii prin banca sau alte mijloace de încasare. Pentru a avea acces la facilitatile acestui sistem automat, fiecare proprietar trebuie sa ne furnizeze o adresa de e-mail si un numar de telefon mobil.

NOU! Oferim gratuit serviciul de înfiintare asociatie de proprietari*
Metode de plata   
La casieria asociatiei de proprietari conform programului afisat;
Plata cu cardul, direct în avizierul virtual;
Prin transfer bancar în contul asociatiei de proprietari;
La punctele de plata PayPoint din România;
La terminalele SelfPay de pe teritoriul României;
Prin serviciul Orange Money;
În magazinele care ofera serviciile de plati facturi Un-Doi.
Plata Online
Plata cu cardul, direct în avizierul virtual;
Prin transfer bancar în contul asociatiei de proprietari;
La punctele de plata PayPoint din România;
La terminalele SelfPay de pe teritoriul României;
Prin serviciul Orange Money.
Casierie
Încasarile cotelor de contributie a proprietarilor la cheltuielile curente ale asociatiei, precum si a altor venituri cuvenite asociatiei de proprietari se fac la sediul asociatiei, în zilele si orele afisate. Întrucât nu toti locatarii se pot prezenta la casierie pentru a achita întretinerea, firma noastra pune la dispozitia dumneavoastra mai multe metode de plata.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0744552502
Str. Eclipsei, nr. 93, Popesti Leordeni, judetul Ilfov
Distribuie