C&B Tractari Auto - Tractari auto Bucuresti si Ilfov

Servicii Tractari Auto

Servicii complete de tractari

Daca ati ajuns acasa, pe site-ul nostru, atunci stiti deja ca noi va oferim servicii complete de tractari auto, stiti in ce cazuri puteti apela la serviciile noastre si stiti ca preturile noastre sunt sub cele ale concurentei! Pentru ca noi folosim pretul corect, care este favorabil ambelor parti, pentru ca astfel suntem siguri ca veti apela tot la noi cand situatia o va impune, atat dumneavoastra cat si rudele/prietenii/cunostintele.

Pentru ca exista o mare varietate de autovehicule, evident, sunt o mare varietate de elemente caracteristice, specifice fiecarei grupe si, totodata, o multitudine de abordari ale situatiilor, si ele foarte diversificste, aparute in teren. Ca sa fim siguri ca nu apar confuzii sau intrebari la care nu ati gasit raspuns in celelalte pagini ale site-ului nostru, vom trece succint in revista cele mai intalnite categorii de autovehicule – altele decat autoturismele obisnuite – pentru care oferim servicii, astfel ca dumneavoastra sa va regasiti in una din situatii si sa aveti certitudinea ca noi suntem cei ce va rezolvam problema aparuta.

Tractari autoutilitare, microbuze

 

Aceasta categorie de autovehicule presupune existenta in parcul nostru auto a unei platforme de mari dimensiuni care sa permita transportul autoutilitarelor in necaz,cu masa maxima admisa de 3500kg.

Putem transporta 2 autoutilitare simultan in functie de cerintele dumneavoastra,acordam atentie sporita tuturor cererilor si speram noi sa avem numai clienti multumiti.

In Bucuresti putem interveni  intr-un timp foarte scurt in functie de traficul din capitala.Avem colaboratorii in toata tara pentru ca timpul de interventie sa fie cat mai scurt.Asadar in speranta ca vom raspunde tuturor solicitarilor iar asteptarea dumneavoastra si fie cat mai mica nu ezitati sa ne contactati.

 

 

            Tractari masini de teren, Jeep si SUV

Din cauza reliefului din ce in ce mai accidentat care se intalneste in toata tara/aria noastra de acoperire, dar, cu precadere, pe aproape intreaga retea rutiera, inclusiv autostrazi, achizitionarea de masini de teren – Jeep, SUV –  a cunoscut o crestere exploziva. Situatia nu da semne de ameliorare ci dimpotriva, adancindu-se mai tare an de an, ne-am orientat si noi, la constituirea parcului de masini, in sensul ca am achizitionat si autoutilitare cu platforma atat cu macara cat si cu troliu electric, pentru a face fata solicitarilor, din ce in ce mai multe.

Nimic nu rezista soselelor noastre.

Pentru noi, siguranta autovehicolului tau si asigurarea noastra sunt pe primul plan!

OFERIM CONSILIERE IN URMA UNUI EVENIMENT RUTIER…

Si sa nu uitati Blogul!

S-auzim doar de bine!

Galerie foto
  • ...