Ceacalopol Gabriel Radu Aristide - Audit, expertiza contabila, Bucuresti

Auditul fondurilor nerambursabile / structurale

Prin acest serviciu oferim managerilor o imagine tehnica asupra modului în care s-au desfasurat finantarile. Procedurile de auditare sunt conforme cu prevederile Standardelor Internationale de Audit aplicabile. Lucrarile de audit se efectueaza conform contractelor de finantare si tinându-se cont de termenele de transmitere a rapoartelor catre organismele de finantare.

Auditul este obligatoriu în cazul finantarilor europene, cu toate acestea doar o evaluare riguroasa va garanta atât rambursarea cheltuielilor efectuate cât si eliminarea riscurilor de a returna fondurile primite si utilizate pentru cheltuieli neeligibile.

Totodata, auditul verifica eligibilitatea cheltuielilor efectuate în cadrul proiectului si confirma eligibilitatea sumelor solicitate la rambursare.

EXPERTIZA CONTABILA SAU FISCALA

 oferim urmatoarele servicii de expertiza contabila destinate societatilor:

  • Expertiza judiciara, dupa caz, ca expert al partii;
  • Expertiza amiabila;
  • Expertiza extrajudiciara;
  • Activitate de cenzorat;
  • Verificarea si certificarea bilantului contabil pentru firme.

ATENTIE! În cazul expertizelor judiciare (financiar-contabile sau fiscale) RECOMANDAM cu respect, dar si cu hotarâre, sa va folositi de dreptul dvs. (prevazut de lege) de a ma numi în dosar, ca sa particip înca de la începutul lucrarilor la efectuarea expertizei, ca expert din partea dvs. sau a societatii dvs.

Expertiza contabila este o forma de cercetare stiintifica în vederea lamuririi modului în care sunt reflectate în documente si în evidenta tehnic-operativa si contabila anumite fapte, împrejurari, situatii, etc. de natura financiar-contabila.Expertiza contabila este misiunea data unui expert de a controla registrele, conturile si actele justificative ale unui agent economic în scopul de a furniza partilor interesate datele pentru o echitabila regularizare a situatiei.

Galerie foto
  • ...