Legolas - Centru Educational sector 3

Gradinita

,,Când nastem un copil, ne închipuim ca îi vom putea oferi tot ceea ce are nevoie. Pe masura ce creste descoperim ca are din ce în ce mai multe nevoi si, descumpaniti, recunoastem ca avem nevoie de ajutor. Ne dorim sa fim sustinuti de oameni competenti, de specialisti, care nu judeca dificultatea în care suntem, ci ne devin parteneri.”

Acestea ar putea fi gândurile unui parinte, ale oricaruia dintre noi aflat într-o pozitie potential fragilizanta. Educatia copilului este un demers care presupune un schimb de experienta, de valori si competenta între toti adultii care îl sustin în demersul sau de dezvoltare integrata. Spirala relationara care se tese în jurul copilului (dar care trebuie sa respecte nevoile sale de dezvoltare integrata) se bazeaza pe parteneriat.

Copiii sunt unici, cu particularitati diferite determinate de caracteristicile lor subiective-individuale si de apartenenta lor la un spatiu si o identitate socio-culturala.

Fiecare este purtatorul unor particularitati, raspunsuri personale la solicitarile mediului.

Fiecare moment trait de copilul mic este o ocazie de a se dezvolta. Acasa sau la gradinita copilul este pus în situatia de  a explora, exersa, de a învata ceva din fiecare actiune a carui actor principal este.

La Gradinita LEGOLAS, alaturi de personalul didactic si cel auxiliar, oferim prichindeilor servicii educationale de cea mai buna  calitate si o atmosfera cât mai prielnica pentru buna dezvoltare a acestora.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0787322298; 0787460258; 0787298295
Str. Nucului, nr. 55, sector 3
Distribuie