Celentis Audit - servicii complete de audit Bucuresti

Audit financiar

Suntem o echipa care crede in integritate, obiectivitate si profesionalism, ajutandu-te intotdeauna sa iei cele mai bune decizii in ceea ce priveste dezvoltarea afacerii tale.

Suntem membrii ai Camerei Auditorilor Financiari din Romania si suntem autorizati de catre ASPASS sa efectuam misiuni de audit financiar.
Echipa noastra asigura indeplinirea misiunilor in conformitate cu regulile de etica profesionala si tehnice existente, oferind dintotdeauna calitate si profesionalism.
 
Suntem alaturi de tine cu urmatoarele servicii:
 
Audit Statutar
Auditul statutar reprezinta acele misiuni de audit efectuate asupra situatiilor financiare anuale si asupra situatiilor financiare consolidate, care au fost intocmite conform reglementarilor contabile romanesti.

Auditul statutar se efectueaza de catre auditorii financiari care sunt autorizati in Romania si care figureaza in Registrul public electronic al auditorilor financiari si al firmelor de audit.

Obiectivul acestui tip de audit este obtinerea unei asigurari rezonabile asupra situatiilor financiare, mai exact ca sunt lipsite de denaturari semnificative. Acest lucru presupune efectuarea unor proceduri cu scopul obtinerii unor elemente probante, care sa justifice informatiile din situatiile financiare.
 
Misiuni pe baza efectuarii procedurilor convenite, privind informatiile financiare
O misiune pe baza procedurilor convenite presupune ca echipa noastra sa efectueze un set de proceduri agreate cu tine, in vederea raportarii constatarilor faptice.
 
Alte misiuni speciale de audit si servicii conexe

Galerie foto
  • ...