Cell GSM - Reparatii telefoane, tablete, laptopuri

Reparatii telefoane

Oferim servicii de reparatii de cea mai inalta calitate pentru aproape toate modelele de telefoane, tablete sau smartphones intrucat detinem laboratoare complet echipate cu aparatura perfecta pentru actionarea pe gadget-urile de ultima generatie.

De ce service gsm CellGSM?
CellGSM si-a canalizat atentia catre partea de service GSM inca de la inceputul activitatii sale. Pentru noi, comercializarea de asemenea produse nu ar fi completa daca nu ne-am asigura ca iti suntem alaturi pana la final. Orice cumperi de la noi, ai garantia ca te vom sprijini astfel incat sa te bucuri de acel produs si sa-i exploatezi facilitatile la capacitate maxima.

De ce noi?

Calitatea serviciilor: clientul trebuie sa fie intotdeauna multumit
Personal cu experienta: 15+ ani experienta in reparatii telefoane
Servicii eficiente: reparatiile sunt realizate prompt si rapid
Preturi minime: raportul calitate pret este foarte bun
Lucram exclusiv cu componente originale. Specialistii nostri opereaza rapid si sigur, oferindu-ti consultanta necesara si constatari gratuite la defectiuni! Odata garantia expirata, ai posibilitatea sa prelungesti acest serviciu, prin contractarea serviciului de post-garantie, pentru mai multa siguranta, timp indelungat.

Care sunt procedurile de service gsm?
La intrarea telefonului in service, vei fi informat despre defectele telefonului, costul si durata reparatiei. Promptitudinea in executarea lucrarilor este un factor esential in colaborarea cu clientii, fie ca este vorba de companii sau persoane fizice.

Clientii pot cere oricand detalii despre produsul aflat in service. CellgsmService asigura repararea produselor clientilor Cellgsm utilizand echipamente de ultima generatie iar inginerii si tehnicienii (specializati in microelectronica) sunt special pregatiti pentru a face fata oricarei situatii sau operatiuni de service. In cazul in care nu poti veni la sediu pentru a ridica produsul din service, CellgsmService il poate livra in maxima siguranta prin Fan Courier.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0785012234; 0720923113
Strada Siriului, Nr. 42-46, sector 1
Distribuie