Centrul japonez Akino - Cursuri japoneza, Bucuresti

Ce oferim

Cursurile Centrului Akino se adreseaza unei categorii largi de cursanti, de la începatori pâna la cunoscatori ai limbii japoneze care vor sa-si perfectioneze cunostintele. Cursurile sunt centrate pe nevoile si scopurile studentilor, dar exista si cursuri specializate, precum cele de pregatire pentru atestatul de limba japoneza sau cursurile de conversatii.

Cursuri individuale
Sunt lectii private cu profesor nativ si profesor român. Avantajul lectiilor individuale este faptul ca poti studia limba japoneza în propriul ritm, în intervalul orar convenabil.

Cursuri de grup
Grupurile sunt formate din 2-6 cursanti. Este un curs destinat în special celor pasionati de cultura japoneza, care vor sa studieze cu seriozitate limba. Accentul se pune pe deprinderea celor patru aptitudini (citire, scriere, conversatie, întelegere) într-un interval de timp relativ scurt, în mod intensiv, sub îndrumarea unui profesor nativ.

Cursuri practice de conversatie
Este un curs dedicat începatorilor care vor, în primul rând, sa poata conversa în limba japoneza. În cadrul unor cursuri lejere si placute, îti poti îmbunatati abilitatile de limba japoneza prin lectii care pun accentul pe conversatie si întelegere. De asemenea, este un curs potrivit si pentru cei care urmeaza sa întreprinda calatorii în Japonia si au nevoie de un minim bagaj de cunostinte de limba s cultura japoneza.

Cursuri pentru Noryoku Shiken
Sunt cursuri temporare, structurate pe diferite niveluri, de la N5 la N1. Pe parcursul cursului sunt organizate si simulari de examen, urmate de explicatii.

Cursuri de cultura japoneza
Sunt cursuri practice de ceremonia ceaiului, ikebana sau arta ceramica. Cursurile abordeaza nu doar aspecte ale culturii traditionale si notiuni de eticheta, cât si aspecte ale traiului cotidian în Japonia moderna si contemporana. În plus, vii în contact si cu cea mai noua forma de cultura japoneza, exemplificata prin anime, manga, J-Pop si moda.

Cursuri de istorie a Japoniei
Cursurile decurg sub forma unui atelier în care cunostintele sunt prezentate într-o maniera interactiva, iar asimilarea lor este punctata de jocuri de quiz.

Cursuri de caligrafie japoneza
Caligrafia este o ramura speciala a culturii japoneze si nu se refera doar la scrierea semnelor. Urmând cursuri de caligrafie, poti sa te relaxezi si sa-ti îmbunatatesti capacitatea de concentrarea si disponibilitatea spirituala.

Cursuri de gastronomie
Îti plac mâncarurile japoneze? Vrei sa stii sa gatesti un anumit fel de mâncare? Sushi, ramen, tempura, okonomiyaki sau altele?
Poti învata sa gatesti diferite feluri de mâncare precum sushi….. sau deserturi facute în casa. Bineînteles ca ne vom bucura împreuna de mâncarea gatita!

Cursuri de origami
Origami reprezinta, înca din cele mai vechi timpuri, o distractie japoneza traditionala, perfectata pâna la nivelul de arta. Facem împreuna felicitari si decoratii din hârtie speciala. Suntem siguri ca vei fi mândru de ce poti face chiar tu.

Proiectii de filme japoneze/anime
Putem urmari împreuna filme sau anime, pe care le comentam apoi în limba japoneza. Prajiturile si bautura sunt din partea casei.

Cursuri de limba româna pentru straini
Sunt cursuri personalizate, predate în limba engleza sau japoneza, în functie de nivelul de cunoastere al cursantului. Se adreseaza tuturor strainilor, nu doar cetatenilor japonezi.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0744899164; 0732472629
Bd. General Gheorghe Magheru, nr. 24, sc. B, et. 1, ap. 14B
Distribuie