Centrul Educational Nectarel - Afterschool Bucuresti

De ce sa-ti aduci copilul la Nectarel

FORMARE SI INFORMARE DE ÎNALTA CALITATE:

Urmarim dezvoltarea mentala, emotionala si fizica a copilului dumneavoastra.
Sunt incluse în taxa lunara toate rechizitele suplimentare necesare (auxiliare, caiete matematica, caiete tip, caiete dictando, foi A4., creioane grafice, creioane colorate, acuarele, pensule, radiere, carti pentru lectura)
De la începutul programului si pâna la sfârsitul acestuia, grupa se afla doar sub atenta supraveghere a unui învatator calificat.
Grupa are maxim 10 copii, astfel încât calitatea timpului petrecut la Nectarel sa fie optimizat.
Întelegem de ce trebuie sa învatam, cum trebuie sa învatam si oferim premisele pentru a decodifica mai usor provocarile scolare gimnaziale si liceale.
ÎNVATATOAREA MARIA

… Are 37 de ani, a predat si la simultan, la micutii de prin satele României, director de studii educationale si învatator la Fundatia Internationala Primii Pasi Bucuresti, meditator particular de engleza si franceza si managing partner-ul firmei (companie de comunicare si PR) si al familiei noastre.

Programul educational pe care l-a gândit învatatoarea Maria,  împreuna cu echipa de profesori, respecta programa scolara, însa dorinta e sa-i ajute si sa le ofere o perspectiva integratoare asupra vietii, culturii, stiintei, societatii, religiei, globalismului…

La Nectarel, crestem copii cu radacini sanatoase si identitare românesti, în marea cea larga a culturii omenesti!
FEED-BACK

Va oferim constant feed-back legat de evolutia scolara si psihica a copilului dumnevoastra, pentru ca viitorul lui sa fie cât mai bun.

OBIECTELE:

Toate fisele, hârtiile, creioanele colorate, cariocile, acuarelele, cartile, hartile, puzzelurile si obiectele necesare studiului si recapitularii sunt incluse în pret si actualizate permanent.

CORECT GRAMATICAL

Nu suntem prieteni cu „Am cumparat decât o biblioteca” ci cu „Decât sa cumpar o biblioteca, mai bine cumpar o carte” sau cu „penarul care l-am luat în ghiozdan” ci cu „penarul pe care l-am luat în ghiozdan”

RESPONSABILITATE SI PERFECTIONARE CONTINUA

Asa suntem noi ca oameni, în viata de zi cu zi, si ne place sa facem lucrurile mai bine si mai bine si mai bine. Perfect niciodata. E rezervat Altcuiva.

Nu încurajam competitia oarba, dar punem accentul pe copilul care se dezvolta armonios în familia copiilor, pentru ca mai apoi sa fie membru deplin al societatii.

VALORILE PE CARE LE TRANSMITEM COPIILOR LA NECTAREL

CREATIVITATE, LIBERTATE, RESPONSABILITATE, DRAGOSTE, SINERGIE (UN FEL DE LUCRU ÎN ECHIPA).

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0740221854
Str. Baba Novac, nr. 17, sector 3
Distribuie