CNC Optim Grup - Certificat Energetic Bucuresti

Audit enegetic

Ciel Energy asigură servicii complexe de audit energetic in București, pentru obținerea tuturor datelor necesare indentificării consumului necesar în condiții normale de funcționare ale unui imobil, la un preț extrem de avantajos și într-un timp foarte scurt. Auditul energetic este o procedură de evidențiere a factorilor ce influențează eficiența energetică cât și creșterea costurilor de întreținere. După identificarea acestor factori, unul din specialiștii noștri stabilește posibilele lucrări necesare pentru îmbunătățire, cât mai eficiente și cu un raport calitate - preț cât mai bun. Etapele realizării unui audit profesional: 

  • Obținerea tuturor datelor reale ale imobilului, necesare pentru efectuarea expertizei termice și energetice, a modului de preparare a apei calde cât și a instalațiilor de încălzire. Expertiza este necesară pentru evidențierea exactă a caracteristicilor imobilului.
  • Realizarea certificatului de competență energetică, pentru informarea posibililor cumpărători / chiriași de costurile necesare imobilului pentru încălzire în condiții normale.
  • Efectuarea raportului de audit energetic, unde vor fi trecute mențiuni sau specificații pentru posibilele lucrări de îmbunătățire a eficienței energetice. 

Lucrările de reabilitare termică au rol esențial în reducerea cosumului de resurse, crescând astfel competența energetică a imobilului. Aceste lucrări trebuie alese cu exactitate pentru eficiență maximă.Etapele de reabilitare termică:

  • Elaborarea auditului energetic cât și a documentației tehnico-economice
  • Executarea lucrărilor de reabilitare stabilite
  • Efectuarea recepției lucrărilor la finalizarea acestora și refacerea certificatului de competență energetică

Pentru un preț corect vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon: 0751 107 105.

Galerie foto
  • ...