Certificat Energetic Ieftin

Audit Energetic

Descrierea Serviciului
Auditul energetic al unei cladiri este documentul prin care se determina caracteristicile energetice ale unei constructii, apoi se propun, de regula 3 pachete de reabilitare energetica, din punct de vedere al modernizarii termo-energetice, a instalatiilor de preparare a apei calde si incalzirii, dar si a sistemelor de ventilare si climatizare pentru imobilul analizat. 

Aceste pachete se aleg prin analiza din punct de vedere energetic, economic si de performanta a caracteristicilor care in final vor conduce la un consum energetic redus al cladirii si incadrarea acesteia intr-o clasa energetica superioara. 

Auditul energetic poate fi intocmit doar de catre auditorii energetici de gradul I, acestia propun solutii adecvate din punct de vedere termic si economic astfel incat sa se observe o imbunatatire a performantelor energetice ale cladirii analizate. 

Mai exact, se va propune ca instalatiile se fie schimba partial sau integral, se va propune izolarea conductelor, se va propune anveloparea cladirii, inlocuirea tamplariei exterioare, izolarea terasei si a placii peste subsol in cazul blocurilor, etc.

Galerie foto
  • ...