Chocolat - Salon si SPA Bucuresti

Manichiura/pedichiura

Se spune ca unghiile pot tine locul cartii de vizita, mai ales in situatia strangerii mainii unei alte persoane. In functie de cata importanta acordati in rutina saptamanala de ingrijire unghiilor dvs, puteti trece drept o persoana de incredere sau dimpotriva, puteti inspira neseriozitate. Fara a merge mai departe in aceste convingeri comune, stim cu siguranta ca manichiura sau pedichiura va pot ajuta sa va exprimati mai bine personalitatea. Astfel, folosirea unui lac de unghii in culori vibrante poate constitui accesoriul perfect ce vine in completarea tinutei dvs. si are rolul unei declaratii de stil.

       Ingrijirea pielii mainilor si a picioarelor – mai ales pe timpul sezonului rece sau dupa un concediu petrecut la mare – poate reda supletea si hidratarea naturala. Pe langa tratamentele regulate de intretinere, Chocolat recomanda gamele SPA by OPI.

Puteti alege intre:- Manichiura si pedichiura clasice (OPI)- Manichiura si pedichiura SPA by OPI- Tratamente pentru maini, picioare, unghii si cuticuleo    Tratament cu parafina pentru maini si picioareo    Tratament pentru unghii fragile sau exfoliateo    Tratament pentru unghii uscate, devitalizateo    Tratament pentru cuticule tari si aspreo    Tratament pentru protectie

Galerie foto
  • ...