Christian Adventure - scoala de ghizi

Scoala de ghizi

Te invitam sa Descoperi Romania alaturi de noi, intr-un mod original.

De 23 de ani, Scoala de Ghizi - Christian Adventure iti pune la dispozitie CURSURI GRATUITE de initiere intr-ale muntelui.

Alaturi de noi, vei strabate carari ascunse oamenilor obisnuiti, vei avea parte de momente in care iti vei depasi limitele, vei cunoaste oameni noi cu care vei lega prietenii trainice, si-n plus te vor astepta si multe alte surprize.

Datorita cursurilor teoretice, vei avea sansa de a-ti completa cunostintele despre: geografie (montana), prim ajutor, alpinism, orientare, speologie, psihologie turistica, pericole montane, supravietuire si multe altele.

Cursul se va desfasura pe o perioada de 8 luni, avand cursuri teoretice (3 pe luna) si aplicatii practice (1 pe luna) in cei mai cunoscuti munti de la noi din tara: Bucegi, Piatra Craiului, Ciucas, Fagaras, Retezat, Parang, Apuseni, Iezer Papusa, etc.

O data la doua-trei saptamani are loc o aplicatie, adica expeditie montana de 2-3 zile (de regula doar in weekend) pentru a pune in practica cunostintele teoretice acumulate in cadrul cursurilor.

Cursurile teoretice, serviciile ghizilor instructori si echipamentul pe care Scoala de Ghizi ti le pune la dispozitie (busole, harti, echipament de alpinism etc.) sunt GRATUITE!

Scoala de Ghizi - Christian Adventure este o scoala educativa in cadrul careia se poate inscrie orice persoana cu varsta cuprinsa intre 16-35 ani dar si cei care au implinit 40 de ani, apti din punct de vedere fizic, care sunt pasionati de munte si aventura!

Dupa terminarea cursurilor si a aplicatiilor, cursantul va sustine un examen scris si unul practic. O data admis, va primi o diploma de absolvire a Scolii de Ghizi - Christian Adventure.

Daca ti-am starnit curiozitatea, te asteptam cu drag la inscriere, pana la data de 28.10.2020, in cadrul Christian Adventure din bulevardul Mihail Kogalniceanu, nr. 7, de luni pana vineri intre orele 10:00 si 18:00.

Deschiderea este programata in luna Octombrie, 31.10.2020 ! Detaliile se vor transmite telefonic, in ultima saptamana de inscrieri!

*Cursurile teoretice ale Scolii de Ghizi Christian Adventure se vor sustine sambata intre 10:00 - 12:00, in functie de grupa in care veti fi repartizati (vor fi 2-3 grupe a cate 100-150 de participanti).

*Cursurile practice (aplicatiile) vor avea loc in weekend, aproximativ o data pe luna si se vor desfasura de sambata dimineata pana duminica seara. In cazul plecarilor mai indepartate (Apuseni, Retezat, Parang, Fagaras) se va pleca de vineri dimineata!

La inscriere va trebui sa aduci:
- o foto-copie dupa cartea de identitate;
- 3 poze tip buletin;
- taxa de inscriere 60 RON;
- acordul scris al parintilor pentru persoanele sub 18 ani.

PERIOADA DE INSCRIERE ESTE PANA PE 28.10.2020

Detalii la telefon:
0722.422.146 - Lucia Dan
0743.105.695 - Catalin Berenghi
Deoarece conducem un grup mare pe trasee montane, unele avand o dificultate mai ridicata, avem nevoie de confirmarea faptului ca nu exista probleme medicale si ca toti participantii sunt apti pentru efort fizic.

Adeverinta standard o puteti regasi mai jos, aceasta trebuie sa fie semnata si parafata de medicul de familie.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0743105695; 0722422146
Bd. Mihail Kogalniceanu,, nr. 7, sector 5
Distribuie